Fondue mięsne po burgundzku
Źródło: https://www.pelnytalerz.com/2015/03/fondue-miesne-po-burgundzku.html
Fondue mięsne po burgundzkuFondue wywodzi się ze Szwajcarii. Powstało jako sprytny sposób na wykorzystanie resztek jedzenia. Dodatkowo miało rolę integracyjną. Łączyło skłóconych członków rodziny przy jedzeniu z jednego naczynia. Dzisiaj jest to pewnego rodzaju rozrywka kulinarna. Fondue jest świetnym urozmaiceniem i najlepiej smakuje podczas spotkania z przyjaciółmi, długich...
Najnowsze przepisy
Szynka gotowana w herbacie to wyjątkowy domowy sposób na... ⇖ 8
Karp smażony w głębokim tłuszczu, polany masełkiem,... ⇖ 27
Budyń proteinowy z polewą z mlecznej czekolady od Prozis... ⇖ 19
Witam Kochani! Polecam pyszny schab pieczony, jeśli tylko... ⇖ 30
Duszona pierś z indyka na kanapki Dziś zdrowa domowa... ⇖ 45
Przepisy z bloga
Dzień dobry! Pod koniec sezonu jagodowego wpadam tu z... ⇖ 577
Witajcie! Mam coś pysznego. Minijagodzianki z foremki na... ⇖ 553
Dzień dobry! Dzisiaj kulinarnie zapraszam do Grecji, a... ⇖ 589
Dzień dobry!W ramach świątecznych przygotowań mam dla... ⇖ 634
W tym roku zdecydowanie nie mam ochoty na świąteczne... ⇖ 782
Tyle lat blogowania i nie masz tam schabowego? Takie... ⇖ 1990
Przepis został zmodyfikowany 11.07.2020. Zmieniłam... ⇖ 435
Sezon na rabarbar się kończy, więc czas zabrać się za... ⇖ 417
Czy już pisałam, że uwielbiam truskawki? Na pewno tak.... ⇖ 344
Przepisy na czasie
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 1894
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1293
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 761
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 709
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 621
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 617
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 585
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 499
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 494
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 483









































