GRZYBEK TYBETAŃSKI – ziarno kefiru czy jak mieć domowy pyszny kefir
Źródło: http://kameleonkulinarny.pl/2020/02/28/grzybek-tybetanski-ziarno-kefiru/
GRZYBEK TYBETAŃSKI – ziarno kefiru czy jak mieć codziennie domowy pyszny kefir. Czy warto spróbować hodować go w domu? Pewnie! To zdrowy, naturalny i jakże przyjemny sposób by zapewnić sobie codziennie dawkę probiotyku. Trzeba się nim codziennie opiekować, ale jest to banalnie proste, można zrobić sobie również przerwę[...] Artykuł...
Najnowsze przepisy
Artykuł sponsorowany Współczesny styl życia sprawia,... ⇖ 5
Ciasto owsiane z makiem, orzechami nerkowca, kremem... ⇖ 19
Marynowana mozzarella to świetny pomysł na aromatyczną... ⇖ 35
Szybki barszczyk idealny do małych pierożków z mięsem... ⇖ 44
Domowe Piwo Imbirowe - Ginger Beer(*SERIA FIT*)Domowe piwo... ⇖ 34
Kochani! Święta to nie tylko przepisy i idealne dania,... ⇖ 47
Kompot wigilijny to dla mnie jeden z najbardziej domowych i... ⇖ 42
Barszcz Wigilijny na Domowym Zakwasie Buraczanym(Cook4me... ⇖ 53
Przepisy z bloga
KOMBUCHA W SŁOJU Z KRANIKIEM czyli FERMENTACJA CIĄGŁA... ⇖ 642
KOMBUCHA i grzyb grzybek herbaciany – OBALAMY MITY... ⇖ 567
Przepisy na czasie
Prosty przepis na klasyczny drożdżowy makowiec. Przepis... ⇖ 3596
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 2291
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1649
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 914
Duszona pierś z indyka na kanapki Dziś zdrowa domowa... ⇖ 856
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 827
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 777









































