GRZYBEK TYBETAŃSKI – ziarno kefiru czy jak mieć domowy pyszny kefir
Źródło: http://kameleonkulinarny.pl/2020/02/28/grzybek-tybetanski-ziarno-kefiru/
GRZYBEK TYBETAŃSKI – ziarno kefiru czy jak mieć codziennie domowy pyszny kefir. Czy warto spróbować hodować go w domu? Pewnie! To zdrowy, naturalny i jakże przyjemny sposób by zapewnić sobie codziennie dawkę probiotyku. Trzeba się nim codziennie opiekować, ale jest to banalnie proste, można zrobić sobie również przerwę[...] Artykuł...
Najnowsze przepisy
Piernik krakowski to klasyczne, domowe ciasto o głębokim... ⇖ 7
Kurczak w sosie mascarpone z białym winem.Ten przepis to... ⇖ 7
Jedne z moich ulubionych ciasteczek z lukrem i kremem... ⇖ 12
Nasze krokiety to idealny dodatek dobarszczu wigilijnegolub... ⇖ 21
Szyszki czekoladowe to przepyszny, słodki deser, idealny... ⇖ 24
Pyszna i prosta choinka. To ratunek na szybko, by coś... ⇖ 25
Przepisy z bloga
KOMBUCHA W SŁOJU Z KRANIKIEM czyli FERMENTACJA CIĄGŁA... ⇖ 632
KOMBUCHA i grzyb grzybek herbaciany – OBALAMY MITY... ⇖ 554
Przepisy na czasie
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 1594
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 664
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 582
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 556
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 512
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 463
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 460
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 435
W naszym domu na Wigilii karp jest jednym z obowiązkowych... ⇖ 357









































