GRZYBEK TYBETAŃSKI – ziarno kefiru czy jak mieć domowy pyszny kefir
Źródło: http://kameleonkulinarny.pl/2020/02/28/grzybek-tybetanski-ziarno-kefiru/
GRZYBEK TYBETAŃSKI – ziarno kefiru czy jak mieć codziennie domowy pyszny kefir. Czy warto spróbować hodować go w domu? Pewnie! To zdrowy, naturalny i jakże przyjemny sposób by zapewnić sobie codziennie dawkę probiotyku. Trzeba się nim codziennie opiekować, ale jest to banalnie proste, można zrobić sobie również przerwę[...] Artykuł...
Najnowsze przepisy
Wigilijne barszcze i zupy z Podkarpacia Nasz region to... ⇖ 8
Tymi ciasteczkami przerwałam pisanie bloga, nimi otwieram... ⇖ 12
Nie ma nic lepszego niż domowa konserwa. Taką konserwę... ⇖ 78
2 jajka80 g cukru100 ml oleju2 dojrzałe banany150 g mąki... ⇖ 14
13.12.2025 Magda Ta piernikowa owsianka z piekarnika to... ⇖ 26
Karpatka to jedno z tych ciast, które od razu przywołuje... ⇖ 29
Przepisy z bloga
KOMBUCHA W SŁOJU Z KRANIKIEM czyli FERMENTACJA CIĄGŁA... ⇖ 631
KOMBUCHA i grzyb grzybek herbaciany – OBALAMY MITY... ⇖ 552
Przepisy na czasie
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 1380
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 645
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 559
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 541
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 489
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 443
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 435
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 424
W naszym domu na Wigilii karp jest jednym z obowiązkowych... ⇖ 330









































