GRZYBEK TYBETAŃSKI – ziarno kefiru czy jak mieć domowy pyszny kefir
Źródło: http://kameleonkulinarny.pl/2020/02/28/grzybek-tybetanski-ziarno-kefiru/
GRZYBEK TYBETAŃSKI – ziarno kefiru czy jak mieć codziennie domowy pyszny kefir. Czy warto spróbować hodować go w domu? Pewnie! To zdrowy, naturalny i jakże przyjemny sposób by zapewnić sobie codziennie dawkę probiotyku. Trzeba się nim codziennie opiekować, ale jest to banalnie proste, można zrobić sobie również przerwę[...] Artykuł...
Najnowsze przepisy
Planujesz gotować regularnie, ale w tygodniu brakuje czasu... ⇖ 6
Jeśli szukasz pomysłu na ciekawe danie z rybą w roli... ⇖ 5
Chcesz zdrowo się odżywiać, ale brakuje Ci czasu na... ⇖ 11
Przepyszne, soczyste, filety z kurczaka, słodko winne, w... ⇖ 10
Pieczone podudzia z kurczaka w aromatycznej marynacie... ⇖ 17
Pasztet z karpia z dodatkiem jeszcze kilku ryb. Jest on dla... ⇖ 19
Przez lata robiłam różne deski przekąsek, ale ta deska... ⇖ 14
Przepisy z bloga
KOMBUCHA W SŁOJU Z KRANIKIEM czyli FERMENTACJA CIĄGŁA... ⇖ 628
KOMBUCHA i grzyb grzybek herbaciany – OBALAMY MITY... ⇖ 550
Przepisy na czasie
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 579
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 507
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 486
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 419
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 388
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 383
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 375
Makowiec japoński to takie ciasto, które niby wydaje się... ⇖ 256
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 256
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 252









































