GRZYBEK TYBETAŃSKI – ziarno kefiru czy jak mieć domowy pyszny kefir
Źródło: http://kameleonkulinarny.pl/2020/02/28/grzybek-tybetanski-ziarno-kefiru/
GRZYBEK TYBETAŃSKI – ziarno kefiru czy jak mieć codziennie domowy pyszny kefir. Czy warto spróbować hodować go w domu? Pewnie! To zdrowy, naturalny i jakże przyjemny sposób by zapewnić sobie codziennie dawkę probiotyku. Trzeba się nim codziennie opiekować, ale jest to banalnie proste, można zrobić sobie również przerwę[...] Artykuł...
Najnowsze przepisy
Mięciutki, wilgotny, po prostu rozpływa się w ustach.... ⇖ 15
Wino to nie tylko szlachetny trunek do degustacji, ale i... ⇖ 11
Miodownik z kremem budyniowym to jedno z tych tradycyjnych... ⇖ 24
Ciasto drożdżowe wzbogacone o kardamon z nadzieniem z... ⇖ 10
Przepisy z bloga
KOMBUCHA W SŁOJU Z KRANIKIEM czyli FERMENTACJA CIĄGŁA... ⇖ 626
KOMBUCHA i grzyb grzybek herbaciany – OBALAMY MITY... ⇖ 549
Przepisy na czasie
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 553
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 474
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 456
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 392
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 373
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 357
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 356
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 245
Makowiec japoński to takie ciasto, które niby wydaje się... ⇖ 229
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 224









































