Najnowsze przepisy
Wielkimi krokami zbliża się Dzień Matki, który jest... ⇖ 5
LEGO Creator Motocykl vintage Ostatnio pokazywałam Wam... ⇖ 8
GRZYBEK TYBETAŃSKI (ziarno kefiru) – rozwarstwianie kefiru
GRZYBEK TYBETAŃSKI (ziarno kefiru) – rozwarstwianie kefiru To wpis tematyczny, uzupełniający do serii artykułów o probiotykach. Krótki wstęp o grzybku tybetańskim GRZYBEK TYBETAŃSKI – to ziarno, które dodane do mleka powoduje rozpoczęcie procesu fermentacji, w wyniku czego otrzymywany jest kefir. Kefir ma wiele dobroczynnych właściwości, a otrzymywany z użyciem grzybka...
Przepisy z bloga
KOMBUCHA W SŁOJU Z KRANIKIEM czyli FERMENTACJA CIĄGŁA... ⇖ 280
KOMBUCHA i grzyb grzybek herbaciany – OBALAMY MITY... ⇖ 196
CIASTECZKA PROTEINOWE Z MUSLI i mąki z płaskurki Przepis,... ⇖ 194
CIASTECZKA PROTEINOWE Z MUSLI i mąki z płaskurki Przepis,... ⇖ 246