GRZYBEK TYBETAŃSKI (ziarno kefiru) – rozwarstwianie kefiru
Źródło: https://kameleonkulinarny.pl/2020/09/17/grzybek-tybetanski-ziarno-kefiru-rozwarstwianie-kefir/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=grzybek-tybetanski-ziarno-kefiru-rozwarstwianie-kefir
GRZYBEK TYBETAŃSKI (ziarno kefiru) – rozwarstwianie kefiru To wpis tematyczny, uzupełniający do serii artykułów o probiotykach. Krótki wstęp o grzybku tybetańskim GRZYBEK TYBETAŃSKI – to ziarno, które dodane do mleka powoduje rozpoczęcie procesu fermentacji, w wyniku czego otrzymywany jest kefir. Kefir ma wiele dobroczynnych właściwości, a otrzymywany z użyciem grzybka...
Najnowsze przepisy
Śmietanowiec z dżemem wiśniowym, lekkie, kremowe ciasto,... ⇖ 8
Sałatka jarzynowa z warzyw z rosołu – klasyk polskiej... ⇖ 12
Szybka sałatka makaronowa z filetem z kurczaka, kolorowymi... ⇖ 20
Karkówka to mięso, które potrafi rozwinąć swój smak... ⇖ 16
Proste ciasto, ale było tak dobre w smaku, że piekłam je... ⇖ 13
Przepisy z bloga
KOMBUCHA W SŁOJU Z KRANIKIEM czyli FERMENTACJA CIĄGŁA... ⇖ 609
KOMBUCHA i grzyb grzybek herbaciany – OBALAMY MITY... ⇖ 523
Przepisy na czasie
W dzieciństwie kotlet mielony był królem niedzielnego... ⇖ 74
Mójsprawdzony przepis na ciasto na pierogi bezglutenowe.W... ⇖ 71
Wczorajszy ryż. Produkt, który budzi skrajne emocje — z... ⇖ 67
Jesień może być piękna nawet w kuchni. Stary przepis... ⇖ 51









































