Najnowsze przepisy
Sezon na szparagi rozpoczęty - zapraszam do zakładki z... ⇖ 19
Zupa cebulowa kremPrzepis na zupę z cebuli karmelizowanej... ⇖ 28
Szparagi w kremowym, serowym sosie to przepis na dobry... ⇖ 27
Pasta z tuńczyka z groszkiem Pyszne smarowidło do chleba... ⇖ 20
Kotlety a la ryba po grecku to mój zupełnie nowy pomysł... ⇖ 20
Jagodowe pierogi na kefirze
Sezonowe pierogi z jagodami i kefirem. Dodalam go do ciasta zamiast maki. Bardzo lubie kefir szczegolnie latem dlatego skusilam sie na takie polaczenie. Pierogi polewam jogurtem naturalnym i posypuje kruszonka z migdalow. Dzieki temu sa fajne chrupiace.skladniki ciasta:250 g maki pszennejszczypta soli1 lyzka oleju125 ml kefirupozostale:30 dkg jagod2 lyzki zmielonych migdalow uprazonychmieta ...
Przepisy z bloga
Wiosenny pasztet z jajek z groszkiem będzie królował w... ⇖ 431
Chińskie bułeczki bao buns puszyste, leciutkie. Zrobiłam... ⇖ 250
Obiad który zrobimy w 40 minut. Dorsz w sosie pomidorowym... ⇖ 415
Polędwicę przygotujecie bardzo szybko. Wystarczy tylko... ⇖ 266
Orientalne smaki którym się nie oprzecie.Łosoś i dorsz... ⇖ 239