KISZONA RZODKIEWKA
Źródło: http://kameleonkulinarny.pl/2020/06/14/kiszona-rzodkiewka/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=kiszona-rzodkiewka
KISZONA RZODKIEWKA Kiszenie nazywane też kwaszeniem czyli sposób konserwacji pożywienia polegający na procesie fermentacji mlekowej czyli rozkładu cukrów do kwasu mlekowego. Taką fermentację możemy przeprowadzić poprzez usunięcie powietrza jak to się dzieje podczas kwaszenia kapusty lub też przez umieszczenie warzyw czy owoców w zalewie solankowej....
Najnowsze przepisy
Zestaw sprawdzonych propozycji na sylwestrowe sałatki,... ⇖ 3
To bardzo prosty przepis na pyszne ciasto bez dodatku cukru... ⇖ 8
HITowe kuleczki pizzowe z serem to przekąska, która w... ⇖ 16
Ta cynamonka w innej wersji dla wielbicieli cynamonek jest... ⇖ 16
Ekspresowe rogaliki, na które ciasto składa się tylko z... ⇖ 12
Przepisy z bloga
KOMBUCHA W SŁOJU Z KRANIKIEM czyli FERMENTACJA CIĄGŁA... ⇖ 642
KOMBUCHA i grzyb grzybek herbaciany – OBALAMY MITY... ⇖ 568
Przepisy na czasie
Prosty przepis na klasyczny drożdżowy makowiec. Przepis... ⇖ 3769
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 2337
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1677
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 939
Duszona pierś z indyka na kanapki Dziś zdrowa domowa... ⇖ 907
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 847
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 804









































