KISZONA RZODKIEWKA
Źródło: http://kameleonkulinarny.pl/2020/06/14/kiszona-rzodkiewka/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=kiszona-rzodkiewka
KISZONA RZODKIEWKA Kiszenie nazywane też kwaszeniem czyli sposób konserwacji pożywienia polegający na procesie fermentacji mlekowej czyli rozkładu cukrów do kwasu mlekowego. Taką fermentację możemy przeprowadzić poprzez usunięcie powietrza jak to się dzieje podczas kwaszenia kapusty lub też przez umieszczenie warzyw czy owoców w zalewie solankowej....
Najnowsze przepisy
Kebab w Rulonie (Rolka Kebaba) – Najlepsza Technika Ta... ⇖ 8
Pyszne kruche ciasteczka, z kremem maślano-kajmakowym, do... ⇖ 15
Kupujecie laski wanilii do ciasta? kiedyś były bardzo... ⇖ 15
14.11.2025 Magda W tym przepisie wykorzystujemy proste... ⇖ 16
Pyszna sałatka z bulgurem, selerem korzeniowym, jabłkiem,... ⇖ 17
Danie idealne na obiad, śniadanie, do zabrania do pracy,... ⇖ 18
Śledzie po japońsku to klasyka wigilijnego stołu. W tej... ⇖ 13
Przepisy z bloga
KOMBUCHA W SŁOJU Z KRANIKIEM czyli FERMENTACJA CIĄGŁA... ⇖ 613
KOMBUCHA i grzyb grzybek herbaciany – OBALAMY MITY... ⇖ 527
Przepisy na czasie
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 737
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 603
Szybkie i smaczne ciasto, znakomite na każdą okazję. Tym... ⇖ 284
Dziś mam dla Was przepis na pyszną, tradycyjną surówkę... ⇖ 283
Likier idealny dla wielbicieli i smakoszy kawy. Jest bardzo... ⇖ 275









































