KISZONA RZODKIEWKA
Źródło: http://kameleonkulinarny.pl/2020/06/14/kiszona-rzodkiewka/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=kiszona-rzodkiewka
KISZONA RZODKIEWKA Kiszenie nazywane też kwaszeniem czyli sposób konserwacji pożywienia polegający na procesie fermentacji mlekowej czyli rozkładu cukrów do kwasu mlekowego. Taką fermentację możemy przeprowadzić poprzez usunięcie powietrza jak to się dzieje podczas kwaszenia kapusty lub też przez umieszczenie warzyw czy owoców w zalewie solankowej....
Najnowsze przepisy
Szybkie mini zapiekanki, wystarczy sobie oderwać kawałek,... ⇖ 3
Szybka pizza z tortilli z piekarnika to prosty sposób na... ⇖ 9
Ciasto Knoppers to takie ciasto, które wygląda porządnie... ⇖ 16
Kolorowa, warstwowa i mega efektowna! Sałatka imprezowa z... ⇖ 20
Witam Kochani! Podzielę się moim ostatnim pomysłem na... ⇖ 12
,,,smaczny piernik z śmietankowa pianką w sam raz n... ⇖ 20
Paszteciki z ciasta francuskiego z serkiem, szpinakiem i... ⇖ 11
Efektowne i bardzo smaczne jak z cukierni - mini serniczki... ⇖ 15
Puszysty biszkopt i delikatny krem mascarpone Miękki... ⇖ 25
Przepisy z bloga
KOMBUCHA W SŁOJU Z KRANIKIEM czyli FERMENTACJA CIĄGŁA... ⇖ 642
KOMBUCHA i grzyb grzybek herbaciany – OBALAMY MITY... ⇖ 568
Przepisy na czasie
Prosty przepis na klasyczny drożdżowy makowiec. Przepis... ⇖ 3706
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 2319
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1660
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 931
Duszona pierś z indyka na kanapki Dziś zdrowa domowa... ⇖ 892
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 843
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 790









































