Najnowsze przepisy
Skrzydełka pieczone w air fryer w temp. 180 stopni C przez... ⇖ 10
Chcesz dowiedzieć się czy karczochy są zdrowe i czy... ⇖ 33
Kotlety ziemniaczane z nadzieniem pieczarkowymKotlety są... ⇖ 42
Prosto z Twojej Kuchni na Stół: Sałatka Jajeczna z... ⇖ 50
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na bardzo prosty i... ⇖ 65
KISZONA RZODKIEWKA
KISZONA RZODKIEWKA Kiszenie nazywane też kwaszeniem czyli sposób konserwacji pożywienia polegający na procesie fermentacji mlekowej czyli rozkładu cukrów do kwasu mlekowego. Taką fermentację możemy przeprowadzić poprzez usunięcie powietrza jak to się dzieje podczas kwaszenia kapusty lub też przez umieszczenie warzyw czy owoców w zalewie solankowej....
Przepisy z bloga
KOMBUCHA W SŁOJU Z KRANIKIEM czyli FERMENTACJA CIĄGŁA... ⇖ 275
KOMBUCHA i grzyb grzybek herbaciany – OBALAMY MITY... ⇖ 194
CIASTECZKA PROTEINOWE Z MUSLI i mąki z płaskurki Przepis,... ⇖ 191
CIASTECZKA PROTEINOWE Z MUSLI i mąki z płaskurki Przepis,... ⇖ 243