KISZONA RZODKIEWKA
Źródło: http://kameleonkulinarny.pl/2020/06/14/kiszona-rzodkiewka/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=kiszona-rzodkiewka
KISZONA RZODKIEWKA Kiszenie nazywane też kwaszeniem czyli sposób konserwacji pożywienia polegający na procesie fermentacji mlekowej czyli rozkładu cukrów do kwasu mlekowego. Taką fermentację możemy przeprowadzić poprzez usunięcie powietrza jak to się dzieje podczas kwaszenia kapusty lub też przez umieszczenie warzyw czy owoców w zalewie solankowej....
Najnowsze przepisy
Ciasto owsiane z makiem, orzechami nerkowca, kremem... ⇖ 15
Marynowana mozzarella to świetny pomysł na aromatyczną... ⇖ 34
Szybki barszczyk idealny do małych pierożków z mięsem... ⇖ 44
Domowe Piwo Imbirowe - Ginger Beer(*SERIA FIT*)Domowe piwo... ⇖ 34
Kochani! Święta to nie tylko przepisy i idealne dania,... ⇖ 46
Kompot wigilijny to dla mnie jeden z najbardziej domowych i... ⇖ 39
Barszcz Wigilijny na Domowym Zakwasie Buraczanym(Cook4me... ⇖ 53
Ten koktajl ze szpinakiem, jarmużem, selerem naciowym,... ⇖ 41
Przepisy z bloga
KOMBUCHA W SŁOJU Z KRANIKIEM czyli FERMENTACJA CIĄGŁA... ⇖ 642
KOMBUCHA i grzyb grzybek herbaciany – OBALAMY MITY... ⇖ 567
Przepisy na czasie
Prosty przepis na klasyczny drożdżowy makowiec. Przepis... ⇖ 3590
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 2291
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1648
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 913
Duszona pierś z indyka na kanapki Dziś zdrowa domowa... ⇖ 854
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 827
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 775









































