KISZONA RZODKIEWKA
Źródło: http://kameleonkulinarny.pl/2020/06/14/kiszona-rzodkiewka/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=kiszona-rzodkiewka
KISZONA RZODKIEWKA Kiszenie nazywane też kwaszeniem czyli sposób konserwacji pożywienia polegający na procesie fermentacji mlekowej czyli rozkładu cukrów do kwasu mlekowego. Taką fermentację możemy przeprowadzić poprzez usunięcie powietrza jak to się dzieje podczas kwaszenia kapusty lub też przez umieszczenie warzyw czy owoców w zalewie solankowej....
Najnowsze przepisy
Miękka, wilgotna, pachnąca cynamonem… a na wierzchu ...... ⇖ 16
Pierogi z kapustą i grzybami to klasyczne danie kuchni... ⇖ 23
DOMOWY LIKIER KAWOWO WANILIOWYZobacz jakie urocze są te... ⇖ 19
Rolada serowo-szpinakowa z łososiem to idealna propozycja... ⇖ 43
Sałatka tatarska ze śledziem to jedna z tych sałatek,... ⇖ 43
Przepisy z bloga
KOMBUCHA W SŁOJU Z KRANIKIEM czyli FERMENTACJA CIĄGŁA... ⇖ 640
KOMBUCHA i grzyb grzybek herbaciany – OBALAMY MITY... ⇖ 564
Przepisy na czasie
Prosty przepis na klasyczny drożdżowy makowiec. Przepis... ⇖ 3322
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 2208
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1579
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 874
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 800
Duszona pierś z indyka na kanapki Dziś zdrowa domowa... ⇖ 780
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 744
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 740









































