KISZONA RZODKIEWKA
Źródło: http://kameleonkulinarny.pl/2020/06/14/kiszona-rzodkiewka/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=kiszona-rzodkiewka
KISZONA RZODKIEWKA Kiszenie nazywane też kwaszeniem czyli sposób konserwacji pożywienia polegający na procesie fermentacji mlekowej czyli rozkładu cukrów do kwasu mlekowego. Taką fermentację możemy przeprowadzić poprzez usunięcie powietrza jak to się dzieje podczas kwaszenia kapusty lub też przez umieszczenie warzyw czy owoców w zalewie solankowej....
Najnowsze przepisy
Pierniczki jogurtowe to idealna propozycja dla wszystkich,... ⇖ 2
Pierogi z kapustą i grzybami to taki klasyk, którego nie... ⇖ 7
W prostocie siła!Klasyk w odcukrzonym wydaniuUprzejmie... ⇖ 16
Uwielbiam te pierniczki bez cukru! Są delikatne i kruche,... ⇖ 13
Witam Kochani! Kotlety z fileta są smaczne, ale mogą być... ⇖ 16
Przepyszna ryba po grecku w ekspresowej wersji dla... ⇖ 11
Seromakowiec – połączenie delikatnego sernika i makowca... ⇖ 22
Przepisy z bloga
KOMBUCHA W SŁOJU Z KRANIKIEM czyli FERMENTACJA CIĄGŁA... ⇖ 623
KOMBUCHA i grzyb grzybek herbaciany – OBALAMY MITY... ⇖ 544
Przepisy na czasie
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 371
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 279
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 252
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 225
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 180
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 164
Idealne danie na ciepło na imprezy, lub na obiad. Przepis... ⇖ 109
Domowe pralinki są smaczne, łatwe do zrobienia i... ⇖ 73









































