KISZONA RZODKIEWKA
Źródło: http://kameleonkulinarny.pl/2020/06/14/kiszona-rzodkiewka/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=kiszona-rzodkiewka
KISZONA RZODKIEWKA Kiszenie nazywane też kwaszeniem czyli sposób konserwacji pożywienia polegający na procesie fermentacji mlekowej czyli rozkładu cukrów do kwasu mlekowego. Taką fermentację możemy przeprowadzić poprzez usunięcie powietrza jak to się dzieje podczas kwaszenia kapusty lub też przez umieszczenie warzyw czy owoców w zalewie solankowej....
Najnowsze przepisy
Kotlety ruskie – prosty i pyszny pomysł na obiad Jeśli... ⇖ 13
Sernik Kinder Country to naprawdę wyjątkowy przepis! Ma... ⇖ 18
Puszyste racuchy bez jabłek. Szybkie, proste i idealne na... ⇖ 15
Gulasz z wieprzowego mięsa, delikatnego i lekko tłustego... ⇖ 15
Przed Wami pyszna sałatka z tuńczykiem i kuskusem. To... ⇖ 16
Idealna na kolację czy drugie śniadanie do pracy. Taka... ⇖ 19
Kiedy Gordon Ramsay w jednym z odcinków swojego programu... ⇖ 23
Przepisy z bloga
KOMBUCHA W SŁOJU Z KRANIKIEM czyli FERMENTACJA CIĄGŁA... ⇖ 611
KOMBUCHA i grzyb grzybek herbaciany – OBALAMY MITY... ⇖ 525
Przepisy na czasie
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 519
Szybkie i smaczne ciasto, znakomite na każdą okazję. Tym... ⇖ 180
Bardzo aromatyczny kurczak, który znakomicie sprawdzi się... ⇖ 139
Mójsprawdzony przepis na ciasto na pierogi bezglutenowe.W... ⇖ 107
Brokuły to świetna baza do sałatek, wystarczy dodać... ⇖ 106
W dzieciństwie kotlet mielony był królem niedzielnego... ⇖ 94
Wczorajszy ryż. Produkt, który budzi skrajne emocje — z... ⇖ 90









































