KISZONA RZODKIEWKA
Źródło: http://kameleonkulinarny.pl/2020/06/14/kiszona-rzodkiewka/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=kiszona-rzodkiewka
KISZONA RZODKIEWKA Kiszenie nazywane też kwaszeniem czyli sposób konserwacji pożywienia polegający na procesie fermentacji mlekowej czyli rozkładu cukrów do kwasu mlekowego. Taką fermentację możemy przeprowadzić poprzez usunięcie powietrza jak to się dzieje podczas kwaszenia kapusty lub też przez umieszczenie warzyw czy owoców w zalewie solankowej....
Najnowsze przepisy
Fit Paella z Kurczakiem(Cook4me Tefal - Multicooker)Przepis... ⇖ 6
Ekspresowa masa makowa z bakaliami Ekspresowa masa makowa... ⇖ 30
Ciasta z polewą czekoladową są przepyszne! Poniżej... ⇖ 44
Chmurka z jabłkami na biszkoptach Pyszne, łatwe ciasto... ⇖ 43
Orzeszki, jak zrobić te pyszne, nadziewane ciasteczka ?... ⇖ 32
Nie ma to jak domowe ciasta zgodzicie się ze mną? ja... ⇖ 33
Przepisy z bloga
KOMBUCHA W SŁOJU Z KRANIKIEM czyli FERMENTACJA CIĄGŁA... ⇖ 618
KOMBUCHA i grzyb grzybek herbaciany – OBALAMY MITY... ⇖ 535
Przepisy na czasie
Jeśli szukacie przepisu na wyjątkową sałatkę, która... ⇖ 1849
Drożdżówki z serem to klasyka, której się nie da nie... ⇖ 1096
Francuskie ciastka grzebyki z makiem. Szybki i prosty... ⇖ 921
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 855
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 800
Dziś mam dla Was przepis na pyszną, tradycyjną surówkę... ⇖ 497









































