KISZONA RZODKIEWKA
Źródło: http://kameleonkulinarny.pl/2020/06/14/kiszona-rzodkiewka/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=kiszona-rzodkiewka
KISZONA RZODKIEWKA Kiszenie nazywane też kwaszeniem czyli sposób konserwacji pożywienia polegający na procesie fermentacji mlekowej czyli rozkładu cukrów do kwasu mlekowego. Taką fermentację możemy przeprowadzić poprzez usunięcie powietrza jak to się dzieje podczas kwaszenia kapusty lub też przez umieszczenie warzyw czy owoców w zalewie solankowej....
Najnowsze przepisy
Witam Kochani! W czasie przedświątecznym warto pomyśleć... ⇖ 12
Już kilkukrotnie pisałam - jeśli nie mam pomysłu to... ⇖ 17
Życie w biegu nie musi oznaczać rezygnacji ze zdrowych... ⇖ 17
Sernik z rodzynkami to takie ciasto, które każdy zna, ale... ⇖ 102
Wiśniowa Fantazja to lekkie ciasto makowe z wiśniami i... ⇖ 23
Malinowe ciasto na biszkopcie, czyli ciasto Cud Malina jest... ⇖ 14
Przepyszne drożdżowe gofry z dodatkiem dyniowego puree :)... ⇖ 18
Przepisy z bloga
KOMBUCHA W SŁOJU Z KRANIKIEM czyli FERMENTACJA CIĄGŁA... ⇖ 618
KOMBUCHA i grzyb grzybek herbaciany – OBALAMY MITY... ⇖ 532
Przepisy na czasie
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 810
Francuskie ciastka grzebyki z makiem. Szybki i prosty... ⇖ 756
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 688
Dziś mam dla Was przepis na pyszną, tradycyjną surówkę... ⇖ 421
Szybkie i smaczne ciasto, znakomite na każdą okazję. Tym... ⇖ 338
Likier idealny dla wielbicieli i smakoszy kawy. Jest bardzo... ⇖ 323









































