KISZONA RZODKIEWKA
Źródło: http://kameleonkulinarny.pl/2020/06/14/kiszona-rzodkiewka/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=kiszona-rzodkiewka
KISZONA RZODKIEWKA Kiszenie nazywane też kwaszeniem czyli sposób konserwacji pożywienia polegający na procesie fermentacji mlekowej czyli rozkładu cukrów do kwasu mlekowego. Taką fermentację możemy przeprowadzić poprzez usunięcie powietrza jak to się dzieje podczas kwaszenia kapusty lub też przez umieszczenie warzyw czy owoców w zalewie solankowej....
Najnowsze przepisy
Proteinowe naleśniki owsiane z białkiem, toppingiem o... ⇖ 9
Ciasto Czekoladowe Bez Mąki to idealny deser dla osób,... ⇖ 9
Niejednokrotnie zdarza się, że dziecko boi się nowych... ⇖ 15
Ten przepis na ciasto z kawową pianką i kajmakiem to... ⇖ 28
Mega pyszny i szybki makaron. Akurat wszystkie składniki... ⇖ 12
Przepisy z bloga
KOMBUCHA W SŁOJU Z KRANIKIEM czyli FERMENTACJA CIĄGŁA... ⇖ 618
KOMBUCHA i grzyb grzybek herbaciany – OBALAMY MITY... ⇖ 535
Przepisy na czasie
Jeśli szukacie przepisu na wyjątkową sałatkę, która... ⇖ 1639
Drożdżówki z serem to klasyka, której się nie da nie... ⇖ 1057
Francuskie ciastka grzebyki z makiem. Szybki i prosty... ⇖ 880
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 846
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 779
Dziś mam dla Was przepis na pyszną, tradycyjną surówkę... ⇖ 480
Szybkie i smaczne ciasto, znakomite na każdą okazję. Tym... ⇖ 405









































