Klopsy z grochu i kaszy jaglanej - Millet Crocchè with Split Peas or Chickpeas - Le polpette di ceci e miglio

#SmakoykiAngeli #leprelibatezzediangela #angelasdelicaciesPolski/English/ItalianoSkładniki/Ingredients/Ingredienti:1/2 szklanki grochu lub ciecierzycy*/ 1/2 cup yellow split peas or chickpeas/ 1/2 di tazza di ceci1 cebula/ 1 onion/ 1 cipolla1/2 szklanki kaszy jaglanej/ 1/2 cup millet/ 1/2 di tazza di miglioolej z oliwek lub kokosowy / olive or coconut oil/ olio di oliva oppure olio...
Najnowsze przepisy
Tosty z gofrownicy to szybki sposób na pyszne i sycące... ⇖ 2
Grzyb o ciekawej nazwie, ozorek dębowy, jak sama nazwa... ⇖ 6
Fit Bajgle (domowe) – śniadaniowy hit!Masz ochotę na... ⇖ 9
CIASTECZKA Z KAJMAKIEM I ORZECHAMIDzień dobry. Mam dla... ⇖ 12
Sok winogronowo - jabłkowy to jeden z naszych ulubionych... ⇖ 13
Proste i wilgotne ciasto jogurtowe ze śliwkami. Niezawodny... ⇖ 15
Czy zdarza Ci się marzyć o pysznej, serowej zapiekance... ⇖ 18
Królestwo grzybów to prawdziwy skarb polskich lasów –... ⇖ 12
Przepisy z bloga
Przepisy na czasie
Cześć Kochani, dziś zapraszam Was na kolejny przepis z... ⇖ 2026
Zdrowsza, bo bez cukru wersja soku z aronii na zimę. W tym... ⇖ 327
Ciasto Pijak to jeden z tych wypieków, które zawsze się... ⇖ 297
Sos pomidorowy, który robię co roku. Jest rewelacyjny do... ⇖ 285
Szukasz sprawdzonego przepisu na tort na urodziny, który... ⇖ 253
Domowe kopytka to jedno z tych dań, które nigdy się nie... ⇖ 243
Rolada biszkoptowa z jabłkami jest banalnie prosta w... ⇖ 206