Najnowsze przepisy
Przepis na wilgotne, pulchne ciasto pełne rabarbaru. Moja... ⇖ 92
Sałatka ziemniaczana do grillowanych mięsBardzo smaczna i... ⇖ 98
Sos tzatziki z polskim akcentemDoskonały do mięs z grilla... ⇖ 38
Przepis na prosty deser brzoskwiniowy w pucharkach! To... ⇖ 102
Takie typowe ciasto na lato. Jest bardzo smaczne, proste w... ⇖ 85
Szukacie pomysłu na ciekawy deser? Serniczki na zimno z... ⇖ 83
Klopsy z grochu i kaszy jaglanej - Millet Crocchè with Split Peas or Chickpeas - Le polpette di ceci e miglio
#SmakoykiAngeli #leprelibatezzediangela #angelasdelicaciesPolski/English/ItalianoSkładniki/Ingredients/Ingredienti:1/2 szklanki grochu lub ciecierzycy*/ 1/2 cup yellow split peas or chickpeas/ 1/2 di tazza di ceci1 cebula/ 1 onion/ 1 cipolla1/2 szklanki kaszy jaglanej/ 1/2 cup millet/ 1/2 di tazza di miglioolej z oliwek lub kokosowy / olive or coconut oil/ olio di oliva oppure olio...