Najnowsze przepisy
#WspółpracaRecenzenckaTo był naprawdę piękny dzień, a... ⇖ 13
Chlebek ziołowy odrywany to idealny przepis na majówkę!... ⇖ 65
Cukinia Kala Namak Cukinia, taka z grilla to chyba moje... ⇖ 49
Namelaka czekoladowa to niezwykle kremowy krem do tortu i... ⇖ 68
Ciasto biszkoptowe orzechoweNieduże ciasto biszkoptowe o... ⇖ 64
KOMBUCHA (grzybek herbaciany), KEFIR WODNY (algi japońskie) i KEFIR MLECZNY (grzybek tybetański) A PRZERWA w nastawieniach czyli co zrobić z naszymi hodowlami kiedy jedziemy na urlop
KOMBUCHA (grzybek herbaciany), KEFIR WODNY (algi japońskie) i KEFIR MLECZNY (grzybek tybetański) a przerwa w nastawieniach czyli co zrobić z naszymi hodowlami kiedy jedziemy na urlop lub chcemy zrobić sobie przerwę w kuracji / diecie. GRZYBEK HERBCIANY - nastawiamy lub robimy HOTEL dla scoby GRZYBEK TYBETAŃSKI - zalewamy wodą, chowamy do lodówki ALGI JAPOŃŚKIE - nastawiamy długi cykl, z dużą ilością wody i cukru Artykuł KOMBUCHA (grzybek herbaciany), KEFIR WODNY (algi...
Przepisy z bloga
KOMBUCHA W SŁOJU Z KRANIKIEM czyli FERMENTACJA CIĄGŁA... ⇖ 283
KOMBUCHA i grzyb grzybek herbaciany – OBALAMY MITY... ⇖ 201
CIASTECZKA PROTEINOWE Z MUSLI i mąki z płaskurki Przepis,... ⇖ 196
CIASTECZKA PROTEINOWE Z MUSLI i mąki z płaskurki Przepis,... ⇖ 247