KOMBUCHA (grzybek herbaciany), KEFIR WODNY (algi japońskie) i KEFIR MLECZNY (grzybek tybetański) A PRZERWA w nastawieniach czyli co zrobić z naszymi hodowlami kiedy jedziemy na urlop

KOMBUCHA (grzybek herbaciany), KEFIR WODNY (algi japońskie) i KEFIR MLECZNY (grzybek tybetański) a przerwa w nastawieniach czyli co zrobić z naszymi hodowlami kiedy jedziemy na urlop lub chcemy zrobić sobie przerwę w kuracji / diecie. GRZYBEK HERBCIANY - nastawiamy lub robimy HOTEL dla scoby GRZYBEK TYBETAŃSKI - zalewamy wodą, chowamy do lodówki ALGI JAPOŃŚKIE - nastawiamy długi cykl, z dużą ilością wody i cukru Artykuł KOMBUCHA (grzybek herbaciany), KEFIR WODNY (algi...
Najnowsze przepisy
Głębia smaku w tej zupie pochodzi z pieczonego kalafiora... ⇖ 10
Szybki makaron chow mein z kurczakiem i warzywami to... ⇖ 6
Składniki: recipe: pałki 4 sztuki i grubsze miejsca... ⇖ 17
Domowa woda gazowana to synonim wygody oraz doskonałego... ⇖ 13
Pieczone kasztany to smak jesieni, którego nie da się... ⇖ 19
Marynowane grzybki Zapach lasu, miękki mech pod stopami i... ⇖ 11
Choć parówki długo kojarzyły się z produktami niskiej... ⇖ 14
Przepisy z bloga
KOMBUCHA W SŁOJU Z KRANIKIEM czyli FERMENTACJA CIĄGŁA... ⇖ 598
KOMBUCHA i grzyb grzybek herbaciany – OBALAMY MITY... ⇖ 508
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 762
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 300
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 249
Przepyszny domowy napój jak Pysio. Jest to rewelacyjne... ⇖ 184
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 179