Najnowsze przepisy
Wprowadzenie do faszerowanych jajek z pastą tuńczykową... ⇖ 19
Wprowadzenie do Mini Tortilli z Mielonym Mięsem Co to są... ⇖ 23
składniki na biszkopt czekoladowy:70 g mąki25 g kakao50 g... ⇖ 35
Cold brew tiramisu w szklance – fit deser inspirowany... ⇖ 21
Gotowanie szparagów przed pieczeniem jest opcjonalne. Dla... ⇖ 20
Cześć! Dzisiaj pieczemy przepyszne kruche ciasto z... ⇖ 124
Prosta i szybka sałatka z wędzonym kurczakiem, do tego... ⇖ 19
kryształki ALG JAPOŃSKICH i KEFIR WODNY z PODWÓJNEJ FERMENTACJI

kryształki ALG JAPOŃSKICH i KEFIR WODNY z PODWÓJNEJ FERMENTACJI Krótki wstęp o kryształkach alg japońskich: KRYSZTAŁKI ALG JAPOŃSKICH znane również jako algi morskie czy też algi japońskie to symbioza mikroorganizmów – drożdży i baketrii zdolnych do fermentacji. Odżywiają się cukrem, a w wyniku fermentacji osłodzonej wody...
Przepisy z bloga
KOMBUCHA W SŁOJU Z KRANIKIEM czyli FERMENTACJA CIĄGŁA... ⇖ 520
KOMBUCHA i grzyb grzybek herbaciany – OBALAMY MITY... ⇖ 391
CIASTECZKA PROTEINOWE Z MUSLI i mąki z płaskurki Przepis,... ⇖ 414
CIASTECZKA PROTEINOWE Z MUSLI i mąki z płaskurki Przepis,... ⇖ 467
Przepisy na czasie
W końcu mamy piękną pogodę, a jak jest słońce - to i... ⇖ 352
W niedzielny poranek zapraszam na pyszne ciasto Truskawkowa... ⇖ 323
U nas sezon grillowy w pełni, więc do mięs z grilla nie... ⇖ 296
Bajecznie pyszne i bajecznie proste w przygotowaniu ciasto... ⇖ 269
Cześć Kochani, jako, że sezon na rabarbar w pełni... ⇖ 134
Cześć! Dzisiaj pieczemy przepyszne kruche ciasto z... ⇖ 124
Ciasto Szept Nocy to pyszne, lekkie ciasto z kakaowym... ⇖ 118