kryształki ALG JAPOŃSKICH i KEFIR WODNY z PODWÓJNEJ FERMENTACJI
Źródło: http://kameleonkulinarny.pl/2020/06/03/krysztalki-alg-japonskich-i-kefir-wodny-z-podwojnej-fermentacji/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=krysztalki-alg-japonskich-i-kefir-wodny-z-podwojnej-fermentacji
kryształki ALG JAPOŃSKICH i KEFIR WODNY z PODWÓJNEJ FERMENTACJI Krótki wstęp o kryształkach alg japońskich: KRYSZTAŁKI ALG JAPOŃSKICH znane również jako algi morskie czy też algi japońskie to symbioza mikroorganizmów – drożdży i baketrii zdolnych do fermentacji. Odżywiają się cukrem, a w wyniku fermentacji osłodzonej wody...
Najnowsze przepisy
Prosta sałatka śledziowa, którą możemy podać gościom... ⇖ 17
Dzień dobry :-) Grudzień to zabiegany miesiąc, więc u... ⇖ 11
Przepis nadelikatne, puszyste i wilgotne ciasto z dodatkiem... ⇖ 16
Cześć Kochani, dziś zapraszam Was na po prostu mega HIT... ⇖ 23
Mąka owsiana sprawia, że ciasto jest nieco delikatniejsze... ⇖ 13
Przepisy z bloga
KOMBUCHA W SŁOJU Z KRANIKIEM czyli FERMENTACJA CIĄGŁA... ⇖ 623
KOMBUCHA i grzyb grzybek herbaciany – OBALAMY MITY... ⇖ 544
Przepisy na czasie
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 394
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 301
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 291
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 235
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 188
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 171
Idealne danie na ciepło na imprezy, lub na obiad. Przepis... ⇖ 145
Przepyszna ryba po grecku w ekspresowej wersji dla... ⇖ 88









































