kryształki ALG JAPOŃSKICH i KEFIR WODNY z PODWÓJNEJ FERMENTACJI

kryształki ALG JAPOŃSKICH i KEFIR WODNY z PODWÓJNEJ FERMENTACJI Krótki wstęp o kryształkach alg japońskich: KRYSZTAŁKI ALG JAPOŃSKICH znane również jako algi morskie czy też algi japońskie to symbioza mikroorganizmów – drożdży i baketrii zdolnych do fermentacji. Odżywiają się cukrem, a w wyniku fermentacji osłodzonej wody...
Najnowsze przepisy
Najlepsza Cukinia Faszerowana – Przepis, Który Musisz... ⇖ 16
Szybki obiad w 10 minut? Jasne - nie ma problemu! Noodles 5... ⇖ 7
Domowe kopytka to jedno z tych dań, które nigdy się nie... ⇖ 10
Sałatka z kalafiorem, jajkiem i pieczarkami – lekka i... ⇖ 12
Zapiekanka ziemniaczana z kurczakiem i brokułem –... ⇖ 17
To drugie śniadanie bije kanapkę na głowę. Robisz je w... ⇖ 20
Historia Fusilli Giganti alla Eoliana Kiedy pierwszy raz... ⇖ 15
Przepisy z bloga
KOMBUCHA W SŁOJU Z KRANIKIEM czyli FERMENTACJA CIĄGŁA... ⇖ 568
KOMBUCHA i grzyb grzybek herbaciany – OBALAMY MITY... ⇖ 486
CIASTECZKA PROTEINOWE Z MUSLI i mąki z płaskurki Przepis,... ⇖ 467
Przepisy na czasie
Zdrowsza, bo bez cukru wersja soku z aronii na zimę. W tym... ⇖ 173
Rolada biszkoptowa z jabłkami jest banalnie prosta w... ⇖ 102
Szukasz sprawdzonego przepisu na tort na urodziny, który... ⇖ 61
Ciasto Orzechowa Krówka to pyszne ciasto z kajmakiem i... ⇖ 58
Wilgotne, mięciutkie i bardzo smaczne ciasto ze śliwkami,... ⇖ 48