Najnowsze przepisy
Sezon grillowy zbliża się wielkimi krokami i dziś mam... ⇖ 27
Aromatyczny i soczysty kurczak podany na wszystkim znanej... ⇖ 31
Z cyklu obiad na szybko. Zapiekanka na cieście francuskim... ⇖ 26
kryształki ALG JAPOŃSKICH i KEFIR WODNY z PODWÓJNEJ FERMENTACJI
kryształki ALG JAPOŃSKICH i KEFIR WODNY z PODWÓJNEJ FERMENTACJI Krótki wstęp o kryształkach alg japońskich: KRYSZTAŁKI ALG JAPOŃSKICH znane również jako algi morskie czy też algi japońskie to symbioza mikroorganizmów – drożdży i baketrii zdolnych do fermentacji. Odżywiają się cukrem, a w wyniku fermentacji osłodzonej wody...
Przepisy z bloga
KOMBUCHA W SŁOJU Z KRANIKIEM czyli FERMENTACJA CIĄGŁA... ⇖ 278
KOMBUCHA i grzyb grzybek herbaciany – OBALAMY MITY... ⇖ 195
CIASTECZKA PROTEINOWE Z MUSLI i mąki z płaskurki Przepis,... ⇖ 192
CIASTECZKA PROTEINOWE Z MUSLI i mąki z płaskurki Przepis,... ⇖ 245