kryształki ALG JAPOŃSKICH i KEFIR WODNY z PODWÓJNEJ FERMENTACJI

kryształki ALG JAPOŃSKICH i KEFIR WODNY z PODWÓJNEJ FERMENTACJI Krótki wstęp o kryształkach alg japońskich: KRYSZTAŁKI ALG JAPOŃSKICH znane również jako algi morskie czy też algi japońskie to symbioza mikroorganizmów – drożdży i baketrii zdolnych do fermentacji. Odżywiają się cukrem, a w wyniku fermentacji osłodzonej wody...
Najnowsze przepisy
Jeśli właśnie rozpoczynasz swoją przygodę z dietą... ⇖ 7
Makaron z kurczakiem i pesto paprykowym – szybki obiad... ⇖ 12
Mus gruszkowy z kardamonem to prosty i aromatyczny sposób... ⇖ 13
Pyszne i mięciutkie, idealne na śniadanie. Można jeść... ⇖ 19
Znakomity syrop, który stosuje cała nasza rodzina w... ⇖ 51
Ciasto Szampańskie to jeden z tych deserów, które od... ⇖ 21
Lasagne to jedno z najbardziej rozpoznawalnych dań kuchni... ⇖ 16
Przepisy z bloga
KOMBUCHA W SŁOJU Z KRANIKIEM czyli FERMENTACJA CIĄGŁA... ⇖ 577
KOMBUCHA i grzyb grzybek herbaciany – OBALAMY MITY... ⇖ 496
CIASTECZKA PROTEINOWE Z MUSLI i mąki z płaskurki Przepis,... ⇖ 477
Przepisy na czasie
Cześć Kochani, dziś zapraszam Was na kolejny przepis z... ⇖ 2118
Zdrowsza, bo bez cukru wersja soku z aronii na zimę. W tym... ⇖ 350
Ciasto Pijak to jeden z tych wypieków, które zawsze się... ⇖ 326
Sos pomidorowy, który robię co roku. Jest rewelacyjny do... ⇖ 321
Szukasz sprawdzonego przepisu na tort na urodziny, który... ⇖ 279
Domowe kopytka to jedno z tych dań, które nigdy się nie... ⇖ 275