Najnowsze przepisy
Blondynki Pistacjowe – Delikatne, Chrupiące i Nieziemsko... ⇖ 17
Klasyczna zupa grzybowa - wersja wegetariańskaKlasyczna... ⇖ 22
Kupiłam hurtowo ulubione przyprawy piernikowe.Teraz więc... ⇖ 20
Zawsze gdy patrzę na te idealnie złociste nuggetsy z... ⇖ 37
kryształki ALG JAPOŃSKICH i KEFIR WODNY z PODWÓJNEJ FERMENTACJI
kryształki ALG JAPOŃSKICH i KEFIR WODNY z PODWÓJNEJ FERMENTACJI Krótki wstęp o kryształkach alg japońskich: KRYSZTAŁKI ALG JAPOŃSKICH znane również jako algi morskie czy też algi japońskie to symbioza mikroorganizmów – drożdży i baketrii zdolnych do fermentacji. Odżywiają się cukrem, a w wyniku fermentacji osłodzonej wody...
Przepisy z bloga
KOMBUCHA W SŁOJU Z KRANIKIEM czyli FERMENTACJA CIĄGŁA... ⇖ 428
KOMBUCHA i grzyb grzybek herbaciany – OBALAMY MITY... ⇖ 311
CIASTECZKA PROTEINOWE Z MUSLI i mąki z płaskurki Przepis,... ⇖ 322
CIASTECZKA PROTEINOWE Z MUSLI i mąki z płaskurki Przepis,... ⇖ 366
PRZEDSTAWIAMY filmiki z naszej hodowli alg japońskich. Na... ⇖ 593
Przepisy na czasie
Śledzie z tego przepisu są przepyszne, słodko - kwaśne,... ⇖ 4088
Prosty i szybki przepis na pyszne ciasteczka twarogowe... ⇖ 3546
Mięciutki środek i pysznie chrupiąca skórka ... cóż... ⇖ 2274
Warstwowa sałatka z pieczarkami marynowanymi to pyszna i... ⇖ 1535
Ciasto na wafelkowym spodzie to doskonałe rozwiązanie... ⇖ 985
Wprowadzenie do przepisu na Kruche Ciasteczka Kruche... ⇖ 838
Dzisiaj zapraszam na błyskawiczne ciasto, które idealnie... ⇖ 837