Mamy 230800 przepisów na 584 blogach.

Najnowsze przepisy

Pasta jajeczna z...

Pasta jajeczna z...

Pasta jajeczna z rzodkiewką to ciekawy dodatek do... ⇖ 5

Krewetki z cukinią i...

Krewetki z cukinią i...

Smażone krewetki z cukinią i chili z dodatkiem... ⇖ 12

SAŁATKA z CZERWONEJ...

SAŁATKA z CZERWONEJ...

Sezon grillowy zbliża się wielkimi krokami i dziś mam... ⇖ 27

Jagodowy sernik

Jagodowy sernik

Powstał mój mikser, jak feniks z popiołu...odrodził... ⇖ 23

Sernik z krówkową...

Sernik z krówkową...

Sernik, który powstał ponieważ kończyła się data... ⇖ 23

Obiad w 30 minut?...

Obiad w 30 minut?...

Aromatyczny i soczysty kurczak podany na wszystkim znanej... ⇖ 31

Raffaello.

Raffaello.

Raffaello.Ciasto na biszkopcie z białek.Raffaello.Oto... ⇖ 20

Francuska tarta...

Francuska tarta...

Orzeźwiająca, aromatyczna i elegancka – dokładnie... ⇖ 42

Zapiekanka z łososiem i...

Zapiekanka z łososiem i...

Z cyklu obiad na szybko. Zapiekanka na cieście francuskim... ⇖ 26

Kapuśniak z młodej...

Kapuśniak z młodej...

Kapuśniak z młodej kapusty ugotowany na wieprzowej... ⇖ 48

Wyświetlono: 853 razy

kryształki ALG JAPOŃSKICH i KEFIR WODNY z PODWÓJNEJ FERMENTACJI

kryształki ALG JAPOŃSKICH i KEFIR WODNY z PODWÓJNEJ FERMENTACJI

kryształki ALG JAPOŃSKICH i KEFIR WODNY z PODWÓJNEJ FERMENTACJI Krótki wstęp o kryształkach alg japońskich: KRYSZTAŁKI ALG JAPOŃSKICH znane również jako algi morskie czy też algi japońskie to symbioza mikroorganizmów – drożdży i baketrii zdolnych do fermentacji. Odżywiają się cukrem, a w wyniku fermentacji osłodzonej wody...

Zobacz przepis...


Przepisy z bloga

KOMBUCHA W SŁOJU Z...

KOMBUCHA W SŁOJU Z...

KOMBUCHA W SŁOJU Z KRANIKIEM czyli FERMENTACJA CIĄGŁA... ⇖ 278

ZIELONY KOKTAJL...

ZIELONY KOKTAJL...

ZIELONY KOKTAJL detoksykujący – moc owoców, warzyw... ⇖ 308

ciasto BLOK CZEKOLADOWY...

ciasto BLOK CZEKOLADOWY...

ciasto BLOK CZEKOLADOWY – hit uwielbiany przez... ⇖ 245

RECENZJA KSIĄŻKI:...

RECENZJA KSIĄŻKI:...

RECENZJA KSIĄŻKI: “WIELKIE OSZUTWO NA TALERZU.... ⇖ 149

KOMBUCHA i grzyb grzybek...

KOMBUCHA i grzyb grzybek...

KOMBUCHA i grzyb grzybek herbaciany – OBALAMY MITY... ⇖ 195

KOMBUCHA I GRZYBEK...

KOMBUCHA I GRZYBEK...

KOMBUCHA I GRZYBEK HERBACIANY – jaki słoik wybrać,... ⇖ 244

KOMBUCHA I GRZYBEK...

KOMBUCHA I GRZYBEK...

KOMBUCHA I GRZYBEK HERBACIANY nowe zdjęcia z naszej... ⇖ 335

CIASTECZKA PROTEINOWE Z...

CIASTECZKA PROTEINOWE Z...

CIASTECZKA PROTEINOWE Z MUSLI i mąki z płaskurki Przepis,... ⇖ 192

CIASTECZKA PROTEINOWE Z...

CIASTECZKA PROTEINOWE Z...

CIASTECZKA PROTEINOWE Z MUSLI i mąki z płaskurki Przepis,... ⇖ 245

KOMBUCHA (grzybek...

KOMBUCHA (grzybek...

KOMBUCHA (grzybek herbaciany), KEFIR WODNY (algi... ⇖ 204

Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.

Zapoznaj się również z nasza Polityka Prywatnosci

  
ROZUMIEM