Paluszki drożdzowe z ziołami - Spicy fingers (Breadsticks) - Ditini con le spezie

Smakołyki Angeli na FacebookuPolski/English/ItalianoSkładniki/ Ingredients/ Ingredienti:3 szklanki mąki/ 3 cups plain all purpose white flour/ 3 tazze farina grano 0150 g masła/ 150 g butter/ 150 g burro1-2 jajka/ 1-2 eggs/ 1-2 uovaok. 1/2 szklanki ciepłego mleka/ about 1/2 cup warm milk/ circa 1/2 tazza di latte50 g drożdży/ 50 g yeast/ 50 g lievito di birrasól/ salt*/...
Najnowsze przepisy
Filet z kurczaka na szybko to wybawienie dla zabieganych.... ⇖ 6
Ciasto ucierane cynamonowo-rumowe ze śliwkami to prosty i... ⇖ 12
Moje ulubione szybkie ciasto czekoladowe w nowej wersji z... ⇖ 22
Zeszłoroczny post z ziemniaczanymi sałatkami na letnie... ⇖ 22
Przepisy z bloga
Przepisy na czasie
Cześć Kochani, dziś zapraszam Was na kolejny przepis z... ⇖ 1902
Zdrowsza, bo bez cukru wersja soku z aronii na zimę. W tym... ⇖ 296
Ciasto Pijak to jeden z tych wypieków, które zawsze się... ⇖ 266
Sos pomidorowy, który robię co roku. Jest rewelacyjny do... ⇖ 257
Szukasz sprawdzonego przepisu na tort na urodziny, który... ⇖ 224
Domowe kopytka to jedno z tych dań, które nigdy się nie... ⇖ 211
Rolada biszkoptowa z jabłkami jest banalnie prosta w... ⇖ 188