Paluszki drożdzowe z ziołami - Spicy fingers (Breadsticks) - Ditini con le spezie

Smakołyki Angeli na FacebookuPolski/English/ItalianoSkładniki/ Ingredients/ Ingredienti:3 szklanki mąki/ 3 cups plain all purpose white flour/ 3 tazze farina grano 0150 g masła/ 150 g butter/ 150 g burro1-2 jajka/ 1-2 eggs/ 1-2 uovaok. 1/2 szklanki ciepłego mleka/ about 1/2 cup warm milk/ circa 1/2 tazza di latte50 g drożdży/ 50 g yeast/ 50 g lievito di birrasól/ salt*/...
Najnowsze przepisy
Choć parówki długo kojarzyły się z produktami niskiej... ⇖ 9
Rydze smażone z cebulą i czosnkiem Rydze smażone z... ⇖ 14
Jeśli szukasz czegoś ciekawszego niż nudne kanapki, to... ⇖ 13
Sekret tego ciasta to zdecydowanie czas i temperatura... ⇖ 15
Przepisy z bloga
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 759
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 294
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 245
Przepyszny domowy napój jak Pysio. Jest to rewelacyjne... ⇖ 180
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 173