Pasta z wędzonej makreli

Jedna z moich ulubionych past do pieczywa. Doskonale sprawdza się w wersji kanapkowej, ale również jako przystawka - na bagietce lub krakersach.Składniki1 wędzona makrela (około 300g)4 małe rzodkiewki2 małe ogórki małosolne (opcjonalnie świeże)1/2 czerwonej cebuli1 łyżka majonezu1,5 łyżki musztardy sarepskiejszczypta pieprzuposiekany szczypiorekMakrelę obrać ze skóry i...
Najnowsze przepisy
Pomidory to warzywo, które od pokoleń towarzyszy nam w... ⇖ 19
Gdy pierwszy raz spróbowałem wietnamskich sajgonek... ⇖ 17
Dziś pomysł na panierowane polędwiczki z kurczaka w... ⇖ 29
Przepisy z bloga
Dzień dobry! Pod koniec sezonu jagodowego wpadam tu z... ⇖ 511
Witajcie! Mam coś pysznego. Minijagodzianki z foremki na... ⇖ 483
Dzień dobry! Dzisiaj kulinarnie zapraszam do Grecji, a... ⇖ 504
Dzień dobry!W ramach świątecznych przygotowań mam dla... ⇖ 566
Tyle lat blogowania i nie masz tam schabowego? Takie... ⇖ 1912
W tym roku zdecydowanie nie mam ochoty na świąteczne... ⇖ 733
Błyskawiczna do przygotowania i sprawdzona przekąska. Nie... ⇖ 595
Piernik dla zbieganych. Dla tych, co nie lubią piec. Dla... ⇖ 581
Grudzień, to taki zabiegany czas, że dzisiaj wpadam tylko... ⇖ 635
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 784
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 324
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 279
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 209
Przepyszny domowy napój jak Pysio. Jest to rewelacyjne... ⇖ 204