Najnowsze przepisy
Ciasto na maślance z rabarbarem i kruszonką. Puszyste,... ⇖ 15
Pasta Funghi e Piselli to klasyczne włoskie danie, które... ⇖ 4
Komunijne ciasto biała trufla jest jednym z lepszych ciast... ⇖ 29
Zapiekanka makaronowa z tuńczykiem i pieczarkami, to... ⇖ 19
PYSZNY CHLEB ORKISZOWY- PEŁNOZIARNISTY Z GRUBĄ, CHRUPIĄCĄ SKÓRKĄ , Z ZIARNAMI
Chlebek, ktory juz jakis czas temu skradl nasze serca. Zawsze gdy potrzebuje odmiany, dla urozmaicenia pieczywa (by niekiedy bywal rowniez chleb drozdzowy, nie tylko ten na zakwasie- ktory kroluje na co dzien) powracam do tego przepisu. Zapach pieczonego chleba jest po prostu obledny. To za sprawa wysokiej temperatury i czasu pieczenia. Tak samo pachnie nasza szynka wielkanocna zapie...
Przepisy z bloga
Słynna wuzetka, dzisiaj w wersji mini. Ostatnio królują... ⇖ 283
Papryka faszerowana mielonym mięsem, z dodatkiem ryżu,... ⇖ 193
Rogaliki mleczne, maślane, na kleiku tangzhong, są lekkie... ⇖ 404
Ulubiony chleb mojej najmłodszej córki- żytni 3-fazowy z... ⇖ 429