Najnowsze przepisy
Wprowadzenie do Pasztecików z mięsem i sosem czosnkowym... ⇖ 7
Wprowadzenie do Mini zapiekanek z pieczarkami i serem Mini... ⇖ 8
Proste, szybkie ciasto do którego można użyć dowolnych... ⇖ 27
ROLADA PIECZARKOWA

Drozdzowa rolada z farszem pieczarkowym przygotowana na ekologicznej mace Szymanowskiej to pyszna przekaska na drugie sniadanie do pracy lub szkoly. Świetnie smakuje rowniez jako dodatek do czerwonego barszczu lub zupy krem. Sprawdzi sie tez jako przystawka na roznego rodzaju imprezach. U mnie w domu jest uwielbiana.Skladniki:Ciasto:20 g swiezych drozdzy3 szklanki maki Szymanowskiej ekologicznej1...
Przepisy z bloga
Gotowanie na parze jest powszechnie uznawane za jedną z... ⇖ 39
Praktycznie każda mama doskonale wie o tym, jak trudno... ⇖ 106
Słoiki na przetwory można znaleźć w sklepach w okresie... ⇖ 175
Maj to dopiero początek sezonu na przetwory, ale już... ⇖ 268
Przepisy na czasie
Gorące kanapki z blachy przygotowuje się bardzo szybko i... ⇖ 267
Szukasz efektownego i pysznego ciasta, które zachwyci nie... ⇖ 80
Zapraszam na smaczną mizerię z ogórków. Przygotowana z... ⇖ 77
Z kremem śmietankowym, musem z jagód i kruchym spodem z... ⇖ 66
Proponujemy dzisiaj wiejskie pierogi naszej babci Zosi.... ⇖ 66
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to... ⇖ 66
Ten prosty i przepyszny deser z winogronami, kremem... ⇖ 62
Drożdżówki w pomarańczowej nucie, z nadzieniem serowym... ⇖ 58
Domowa mleczna kanapka to deser, który skradł serca... ⇖ 58