ROLADA PIECZARKOWA
Źródło: https://www.kuchniamagdaleny.pl/2017/01/rolada-pieczarkowa.html
Drozdzowa rolada z farszem pieczarkowym przygotowana na ekologicznej mace Szymanowskiej to pyszna przekaska na drugie sniadanie do pracy lub szkoly. Świetnie smakuje rowniez jako dodatek do czerwonego barszczu lub zupy krem. Sprawdzi sie tez jako przystawka na roznego rodzaju imprezach. U mnie w domu jest uwielbiana.Skladniki:Ciasto:20 g swiezych drozdzy3 szklanki maki Szymanowskiej ekologicznej1...
Najnowsze przepisy
Sałatka z rukolą, gruszką i serem pleśniowym to idealne... ⇖ 12
Przepisy z bloga
Ciasta to doskonały wybór na popołudniowy podwieczorek,... ⇖ 47
Gotowanie na parze jest powszechnie uznawane za jedną z... ⇖ 106
Praktycznie każda mama doskonale wie o tym, jak trudno... ⇖ 174
Słoiki na przetwory można znaleźć w sklepach w okresie... ⇖ 245
Maj to dopiero początek sezonu na przetwory, ale już... ⇖ 333
Przepisy na czasie
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 656
Szybkie i smaczne ciasto, znakomite na każdą okazję. Tym... ⇖ 216
Bardzo aromatyczny kurczak, który znakomicie sprawdzi się... ⇖ 164
Mójsprawdzony przepis na ciasto na pierogi bezglutenowe.W... ⇖ 138
Brokuły to świetna baza do sałatek, wystarczy dodać... ⇖ 134
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 127
Rożki z kremem budyniowym z ciasta francuskiego to prosty... ⇖ 112









































