Najnowsze przepisy
Usmażone kotlety ze zmielonego schabu wieprzowego podane z... ⇖ 10
Pasta Bagna Cauda: Włoska Tradycja Prosto z Serca Piemontu... ⇖ 11
Już dawno miałam je w planach przygotować, ale jakoś... ⇖ 42
Chleb codzienny z czarnuszkąDomowy chleb pszenno-żytni z... ⇖ 37
Staropolski piernik świąteczny cz.2
Warto było czekać te kilka tygodni, żeby piernik dojrzał. Jest doskonały i rozpływający się w ustach. Polecam i to bardzo...Składniki:ciasto na piernik z tego przepisu (klik) leżakujące w lodówce minimum 2 tygodniepowidła śliwkowelub masa do przełożeniaczekolada lub lukier do polania ciasta2-4 dni przed Wigilią dojrzałe ciasto piernikowe wyjąć z lodówki i podzielić na 3...
Przepisy z bloga
Dzień dobry! Pod koniec sezonu jagodowego wpadam tu z... ⇖ 221
Witajcie! Mam coś pysznego. Minijagodzianki z foremki na... ⇖ 215
Dzień dobry! Dzisiaj kulinarnie zapraszam do Grecji, a... ⇖ 222
Dzień dobry!W ramach świątecznych przygotowań mam dla... ⇖ 284
W tym roku zdecydowanie nie mam ochoty na świąteczne... ⇖ 441