Najnowsze przepisy
Usmażone kotlety ze zmielonego schabu wieprzowego podane z... ⇖ 15
Pasta Bagna Cauda: Włoska Tradycja Prosto z Serca Piemontu... ⇖ 20
Już dawno miałam je w planach przygotować, ale jakoś... ⇖ 45
Chleb codzienny z czarnuszkąDomowy chleb pszenno-żytni z... ⇖ 39
Sycące naleśniki ze szpinakiem zapiekane pod beszamelem
Dzisiaj zapraszam na pyszny sposób na przekształcenie paru naleśników w sycący obiad. Przygotujemy wytrawne naleśniki nadziewane szpinakiem, które zapieczemy pod beszamelem z odrobiną sera. Nadzienie ze szpinaku, ricotty i pomidorów jest kremowe i pełne smaku. Naleśniki dzięki warstwie beszamelu pozostają mięciutkie po zapieczeniu, a w całość wypełniona jest przyjemnym smakiem...
Przepisy z bloga
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na bardzo prosty i... ⇖ 75
Dzisiaj zapraszam na proste ciasto czekoladowe, które nie... ⇖ 122
Dzisiaj zapraszam na ciasto, który sprawdzi się idealnie... ⇖ 46
Dzisiaj zapraszam na sernik krakowski, czyli pyszne ciasto... ⇖ 109
Dzisiaj zapraszam na ciasto, które świetnie sprawdzi się... ⇖ 113
Dzisiaj zapraszam na niesamowity deser, który świetnie... ⇖ 1592