Najnowsze przepisy
Ciasto z rabarbarem na kefirze to pyszne, szybkie i bardzo... ⇖ 33
Sos miodowo-musztardowy gości na naszym stole od kilku lat... ⇖ 7
tarta orkiszowa ze szpinakiem i burakiem, fit.. i trochę o odkwaszaniu
Odkwaszanie organizmu i zapobieganie zakwaszeniu to temat, który ostatnio zgłębiam. Wszyscy już chyba słyszeli o tym, jak szkodliwe jest zakwaszenie, ale co robić, żeby do niego nie dopuścić.Większość produktów wysoce zakwaszających to nasz chleb powszedni , dosłownie i w przenośni, to większość tych produktów, które codziennie, zwyczajowo spożywamy: mięso, szczególnie...
Przepisy z bloga
Jeżeli jesteście bananożercami jak ja, te post jest dla... ⇖ 252
Galette to moje ulubione ciasto. Jest to tarta francuska,... ⇖ 182
Cukinia obrodziła, potrzebne są pomysły i przepisy na... ⇖ 256
Włosi są mistrzami w antipasti, prościutkich mini... ⇖ 205
Zaczęłam przygotowania do nowych warsztatów, tym razem z... ⇖ 179
Zawsze lubiłam tarty kruche z owocami czy konfiturami, ale... ⇖ 236