TARTA ze szparagami, prosciutto i parmezanem

TARTA ze szparagami, prosciutto i parmezanem. Prosta i szybka tarta o bardzo wyjatkowym smaku, wykonana na ciescie francuskim, ze szparagami, prosciutto, parmezanem i masa ze smietany i jajek. Mozna ja wykonac rowniez na kruchym ciescie, wersja na ciescie francuskim jest wyjatkowo delikatna i.. szybka (ok. 30 minut)
Najnowsze przepisy
Dziś pomysł na panierowane polędwiczki z kurczaka w... ⇖ 16
Kotlety schabowe moczone w mleku i cebuli wychodzą... ⇖ 160
Chrupiący kurczak po azjatycku z kolorowymi warzywami i... ⇖ 21
Przepisy z bloga
KOMBUCHA W SŁOJU Z KRANIKIEM czyli FERMENTACJA CIĄGŁA... ⇖ 602
KOMBUCHA i grzyb grzybek herbaciany – OBALAMY MITY... ⇖ 510
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 784
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 324
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 279
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 209
Przepyszny domowy napój jak Pysio. Jest to rewelacyjne... ⇖ 204