TARTA ze szparagami, prosciutto i parmezanem

TARTA ze szparagami, prosciutto i parmezanem. Prosta i szybka tarta o bardzo wyjatkowym smaku, wykonana na ciescie francuskim, ze szparagami, prosciutto, parmezanem i masa ze smietany i jajek. Mozna ja wykonac rowniez na kruchym ciescie, wersja na ciescie francuskim jest wyjatkowo delikatna i.. szybka (ok. 30 minut)
Najnowsze przepisy
Robię ją z kukurydzy konserwowej, dlatego można gotować... ⇖ 9
Ciasto czekoladowe ze śliwkami na kefirze to pomysł na... ⇖ 10
Przepisy z bloga
KOMBUCHA W SŁOJU Z KRANIKIEM czyli FERMENTACJA CIĄGŁA... ⇖ 573
KOMBUCHA i grzyb grzybek herbaciany – OBALAMY MITY... ⇖ 493
CIASTECZKA PROTEINOWE Z MUSLI i mąki z płaskurki Przepis,... ⇖ 473
Przepisy na czasie
Cześć Kochani, dziś zapraszam Was na kolejny przepis z... ⇖ 1985
Zdrowsza, bo bez cukru wersja soku z aronii na zimę. W tym... ⇖ 320
Ciasto Pijak to jeden z tych wypieków, które zawsze się... ⇖ 287
Sos pomidorowy, który robię co roku. Jest rewelacyjny do... ⇖ 281
Szukasz sprawdzonego przepisu na tort na urodziny, który... ⇖ 243
Domowe kopytka to jedno z tych dań, które nigdy się nie... ⇖ 236
Rolada biszkoptowa z jabłkami jest banalnie prosta w... ⇖ 199