Najnowsze przepisy
Chlebek z zielonymi szparagami i kozim serem, jest jednym z... ⇖ 8
Gulasz z karkówki z młodymi ziemniakamiKarkówka duszona... ⇖ 14
Przepis na pyszne Ciasto Drożdżowe z Serem i Truskawkami,... ⇖ 14
Bardzo smaczne naleśniki z serem, idealne na śniadanie. Z... ⇖ 27
Co to jest za atar? Najprościej: znana i używana w kuchni... ⇖ 31
Jeżeli zastanawiasz się jakie zdrowotne właściwości... ⇖ 34
Chleb orkiszowy z kaszą gryczaną
Oryginalny przepis mozna znalezc u Ani prowadzacej Piekarnie i bloga Kuchennymi drzwiami. Wspolne pieczenie tego pysznego chleba bylo 3 lata temu. Warto go przypomniec byl wyjatkowo dobry.Zaczyn do tego chleba powinien fermentowac 12-24 godzin. Nie bez powodu jest taka rozpietosc czasowa. Nie mozemy przypadkowo przygotowywac ciasta wlasciwego w 13 lub 24 godzinie fermentacji, bo akurat nam tak pas...
Przepisy z bloga
Płatki kwiatów mniszka najlepiej pozyskać bezpośrednio... ⇖ 91
Przepis na ten chleb pochodzi z mojego archiwum z roku... ⇖ 91
Łyżeczka kurkumy spowodowała taki piękny kolor. Prosty... ⇖ 76