Najnowsze przepisy
Wprowadzenie do przepisu na ciasto z rabarbarem i owocami... ⇖ 15
Wprowadzenie do Czekoladowego ciasta z dynią Czekoladowe... ⇖ 15
Wprowadzenie do Czekoladowego ciasta z owocami Czekoladowe... ⇖ 9
Wprowadzenie do ciasta marcepanowego z owocami Ciasto... ⇖ 9
Wprowadzenie do Wielkanocnej babki z lukrem Wielkanocna... ⇖ 10
Wprowadzenie do malinowej babki czekoladowej Dlaczego warto... ⇖ 9
Wprowadzenie do przepisu na Ciasto z truskawkami i... ⇖ 11
Wprowadzenie do Ciasta Orzechowego z Kremem Budyniowym... ⇖ 12
Sernik z kakaową kruszonką i mandarynkami

Świetny sernik, po upieczeniu nie opada jest prosty jak przysłowiowy stół. Myślę, że to za sprawą niskiej temperatury pieczenia. Wilgotny również za sprawą mandarynek. Użyłam 6 sztuk to moim zdanie najlepsza ilość.Można je wciskać w masę serową lub użyć mniej i ułożyć tylko na powierzchni masy serowej.Najlepiej kroić na drugi dzień, polecam! Pychotka!Sernik z kakaową kruszonką i mandarynkamiCiasto na kruszonkę220g mąki orkiszowej jasnej,80g mąki migdałowej,2...
Przepisy z bloga
Pięknie wygląda drzewo lipy w okresie kwitnienia, można... ⇖ 58
Tak przygotowany syrop pozwoli nam uaktywnić substancje... ⇖ 94
Wiosna jest to czas na urozmaicenie domowego pieczywa.... ⇖ 80
Ptysie z kremem karpatkowym, który mi najlepiej smakuje... ⇖ 140
Świetny sernik, po upieczeniu nie opada jest prosty jak... ⇖ 175
Wykorzystałam do pasztetu zamrożone wcześniej części z... ⇖ 115
Chleb bardzo udany:) Polecam go domowym piekarzom.Ciasto... ⇖ 127
Przepisy na czasie
Poniżej stary, wypraktykowany w naszej rodzinie od lat... ⇖ 1751
Te ogórki wychodzą niezwykle łagodne w smaku i naprawdę... ⇖ 885
Wprowadzenie do Pasztecików z mięsem i sosem czosnkowym... ⇖ 839
Bób w zupełnie innej odsłonie, ze świeżymi warzywami... ⇖ 567
Gorące kanapki z blachy przygotowuje się bardzo szybko i... ⇖ 482
Uwielbiam agrest, a w tym roku obrodził bardzo, więc... ⇖ 459