Najnowsze przepisy
Wprowadzenie do przepisu na Babeczki waniliowe z kawałkami... ⇖ 5
Wprowadzenie do Tartaletek z Kremem Pistacjowym Co to są... ⇖ 5
Dziś podzielę się z Wami przepisem na wyjątkowe domowe... ⇖ 4
Sałatka pieczarkowa z jajkiem i żółtym serem to idealna... ⇖ 12
Chleb bardzo udany:) Polecam go domowym piekarzom.Ciasto... ⇖ 15
Sklepów mięsnych online przybywa z roku na rok. Jeszcze... ⇖ 16
Jak zrobić idealne ciasto na pizzę – najlepsze przepisy... ⇖ 18
Pyszne, puszyste, mięciutkie racuchy drożdżowe. Prosty... ⇖ 70
Wprowadzenie do przepisu na Słodkie Bułeczki z Jabłkami... ⇖ 28
Chleb tostowy uDany na zaczynie poolish
Chleb bardzo udany:) Polecam go domowym piekarzom.Ciasto potrzebuje czasu aby fermentować odpowiednio długo z małą ilością drożdży. Chleby drożdżowe przygotowane na zaczynie różnią się smakiem i aromatem od tych pieczonych tradycyjnie.Jakie są rodzaje zaczynów?biga,pate fermente,poolish inaczej podmłodaPoolish to mieszanka równych proporcji wody i mąki z odrobiną drożdży, pozostawiona w temperaturze pokojowej od 6 do 16 godzin. Im mniej drożdży tym dłuższy czas...
Przepisy z bloga
Chleb bardzo udany:) Polecam go domowym piekarzom.Ciasto... ⇖ 15
Piekłam je 2 razy w grudniu. Najpierw z nadzieniem... ⇖ 33
Można już je przygotować. Tak przygotowane ryby im... ⇖ 88
,Chleb ten upiekłam na suszonym zakwasie. Zawsze staram... ⇖ 65
Moje ciasteczka są z sera zrobionego w domu. Może być... ⇖ 74
Chleb ze starego bloga na prośbę internautki.Chleb bardzo... ⇖ 105
Przepisy na czasie
Pyszna, banalnie prosta do zrobienia, czyli coś co lubię.... ⇖ 3360
Strogonow z kurczaka to przepyszne danie jednogarnkowe... ⇖ 1447
Sprawdzony przepis na rurki z kremem budyniowym! Ten krem z... ⇖ 1305
Obłędnie pyszne ciasto. Rozpływa się w ustach i robi... ⇖ 864
Puszyste pączki na suchych drożdżach Pewniak, czyli... ⇖ 661
Skoro mamy karnawał to nie może zabraknąć u nas... ⇖ 651
Zapiekanka obiadowa z kurczakiem i ziemniakami to pyszne... ⇖ 559
Wprowadzenie do przepisu na Naleśniki zapiekane z mięsem... ⇖ 494