Najnowsze przepisy
Usmażone kotlety ze zmielonego schabu wieprzowego podane z... ⇖ 3
Pasta Bagna Cauda: Włoska Tradycja Prosto z Serca Piemontu... ⇖ 10
Już dawno miałam je w planach przygotować, ale jakoś... ⇖ 32
Chleb codzienny z czarnuszkąDomowy chleb pszenno-żytni z... ⇖ 34
BABKA Z MASCARPONE I OWOCAMI SEZONOWYMI – rabarbarem, porzeczkami i czereśniami
BABKA Z MASCARPONE I OWOCAMI SEZONOWYMI – rabarbarem, porzeczkami i czeresniami. Propozycja na wilgotne ciasto z dodatkiem duzej ilosci owocow i serka mascarpone. Jest niezbyt slodkie dzieki dodaniu czerwonych porzeczek i agrestu dlatego bardzo dobrze smakuje ze slodka, biala czekolada na wierzchu. Dlugo pozostaje swieze ale rowniez szybko ...
Przepisy z bloga
KOMBUCHA W SŁOJU Z KRANIKIEM czyli FERMENTACJA CIĄGŁA... ⇖ 275
KOMBUCHA i grzyb grzybek herbaciany – OBALAMY MITY... ⇖ 194
CIASTECZKA PROTEINOWE Z MUSLI i mąki z płaskurki Przepis,... ⇖ 191
CIASTECZKA PROTEINOWE Z MUSLI i mąki z płaskurki Przepis,... ⇖ 243