Najnowsze przepisy
Schab gotowany z ziołamiSchab gotowany w aromatycznym... ⇖ 14
Panierowana, smażona Miruna podana z ziemniakami i... ⇖ 12
Czy wiesz, że Twoja codzienna dawka energii nie musi... ⇖ 65
Barszcz ukraiński
Jesień to u mnie czas treściwych, aromatycznych i rozgrzewających zup, którymi polska kuchnia stoi. W czasie niedawnego pobytu we Wrocławiu trafiłam do Baru Wegańskiego, w którym podano mi tak pyszny barszcz ukraiński, że postanowiłam go odtworzyć u siebie. W zupie pływały kawałki brokuła, który zamieniłam na kalafior i pozostałam przy klasyce, czyli ziarnach fasoli zamiast...
Przepisy z bloga
Wiele lat temu przeczytałam książkę o kobiecie, która... ⇖ 13
Po pierwszym upieczeniu pieczywa na twarogu nie byłam... ⇖ 61
Nie lubię marnować warzyw, a nie przepadam za głąbem... ⇖ 84