Beetroot and fig filo pastry tartlets with blue cheese
Źródło: https://rafalcookamateur.wordpress.com/2019/08/26/beetroot-and-fig-filo-pastry-tartlets-with-blue-cheese-u-r/
Zapraszam Ciasto filo, buraki, figi i ser Plesniowy. Adam Gray Adam opisuje swoje jedzenie jako wspolczesne brytyjskie, klasyczne i proste, ale z pomyslowym akcentem, z dodatkiem sezonowych owocow i warzyw. Z dodatkiem sezonowych owocow i warzyw. Za ktore zostal wyrozniony gwiazdka Michelin. Zapraszam na moja wersje, przystawki lub przekaski, ktorej pomyslodawca jest Adam, a ja... Czytaj dalej
Najnowsze przepisy
Makowiec japoński to takie ciasto, które niby wydaje się... ⇖ 12
Takiego piernika jeszcze nie piekłam. Bardzo lekki i... ⇖ 16
Zdrowa pasta sardynkowa bez majonezu Dziś bardzo ... ⇖ 21
Wołowina po marokansku z Fasolką i Ziemniakami -Marqa... ⇖ 16
Carpaccio to danie, które uchodzi za kwintesencję... ⇖ 25
Stary, sprawdzony przepis na kokosanki w polewie! Kokosanki... ⇖ 37
Przepisy z bloga
Zapraszam Sernik na zimno z wloskiej ricotty. Deser, ktoz... ⇖ 1078
Zapraszam Kanapka z grzybami, orzeszkami piniowymi,... ⇖ 970
Zapraszam Gulasz z kiszonej kapusty. Przeszukujac internet,... ⇖ 942
Zapraszam Massimo Bottura na dwulecie bloga. Co wspolnego... ⇖ 1118
Zapraszam Zapiekany baklazana w sosie pomidorowym z... ⇖ 916
Zapraszam Wedzony czosnek sloniowy. Czym jest? Mogloby sie... ⇖ 909
Przepisy na czasie
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 421
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 351
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 320
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 309
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 267
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 205
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 183
Idealne danie na ciepło na imprezy, lub na obiad. Przepis... ⇖ 159
Przepyszna ryba po grecku w ekspresowej wersji dla... ⇖ 145
Ciasto Niespodzianka Markizy to elegancki, warstwowy deser,... ⇖ 131









































