Massimo Bottura For two years of blog
Źródło: https://rafalcookamateur.wordpress.com/2019/10/04/massimo-bottura-for-two-years-of-blog-%f0%9f%8c%9f%f0%9f%8c%9f/
Zapraszam Massimo Bottura na dwulecie bloga. Co wspolnego ma najlepszy kucharz swiata z Rafalcookamateur? Dzis mija dwa lata, od kiedy prowadze bloga, a raczej „Amatorska internetowa ksiazke kucharska” bo ani bloger, ani kucharz ze mnie. Przez te dwa lata moja ksiazka byla wyswietlana ponad 100 tys. razy w ponad stu krajach na calym swiecie. Duzo... Czytaj dalej
Najnowsze przepisy
Przygotowanie idealnej cebuli do śledzi to klucz do... ⇖ 9
Składniki: jajka 3 sztuki L , cukier 3/4 szklanki, kakao... ⇖ 17
Obłędny! Przepis jest naprawdę prosty, a ciasto wygląda... ⇖ 129
Ta sałatka to idealny dodatek do smażonego karpia, dorsza... ⇖ 36
Przepyszna, wilgotna, delikatna,makowa babka, nie tylko na... ⇖ 26
Świąteczny wieniec makowy -dlaczego ten przepis jest taki... ⇖ 28
Przepisy z bloga
Zapraszam Sernik na zimno z wloskiej ricotty. Deser, ktoz... ⇖ 1080
Zapraszam Kanapka z grzybami, orzeszkami piniowymi,... ⇖ 971
Zapraszam Gulasz z kiszonej kapusty. Przeszukujac internet,... ⇖ 944
Zapraszam Massimo Bottura na dwulecie bloga. Co wspolnego... ⇖ 1121
Zapraszam Zapiekany baklazana w sosie pomidorowym z... ⇖ 919
Zapraszam Wedzony czosnek sloniowy. Czym jest? Mogloby sie... ⇖ 910
Przepisy na czasie
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 495
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 448
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 357
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 346
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 303
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 232
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 204
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 185
Makowiec japoński to takie ciasto, które niby wydaje się... ⇖ 182
Idealne danie na ciepło na imprezy, lub na obiad. Przepis... ⇖ 181









































