Najnowsze przepisy
Barszcz czerwony z fasolą i boczkiem Temperatury za oknem... ⇖ 7
Na blogu był już przepis na ciasteczka z samego masła... ⇖ 10
Idealne ciasto na jesienne dni. Marchewka, banan, jabłko,... ⇖ 35
Wprowadzenie do przepisu na Kurczak w kremowym sosie... ⇖ 43
Braised Eggplant
Zapraszam Psianka podluzna (Solanum melongena) to prawidlowa nazwa botaniczna gatunku roslin z rodziny psiankowatych. Roslina ta jednak znana jest glownie pod zwyczajowymi nazwami jako oberzyna lub baklazan, ale ma takze inne nazwy: gruszka milosna, jajko krzewiaste i bakman. Pochodzi z tropikalnej Afryki, Egiptu, Arabii i Indii. Dzis jednak bedzie baklazan w wersji Chinskiej. *
Przepisy z bloga
Zapraszam Sernik na zimno z wloskiej ricotty. Deser, ktoz... ⇖ 904
Zapraszam Kanapka z grzybami, orzeszkami piniowymi,... ⇖ 805
Zapraszam Gulasz z kiszonej kapusty. Przeszukujac internet,... ⇖ 734
Zapraszam Massimo Bottura na dwulecie bloga. Co wspolnego... ⇖ 922
Zapraszam Zapiekany baklazana w sosie pomidorowym z... ⇖ 706
Zapraszam Wedzony czosnek sloniowy. Czym jest? Mogloby sie... ⇖ 747
Przepisy na czasie
Prosty i szybki przepis na pyszne ciasteczka twarogowe... ⇖ 3448
Śledzie z tego przepisu są przepyszne, słodko - kwaśne,... ⇖ 3317
Mięciutki środek i pysznie chrupiąca skórka ... cóż... ⇖ 2195
Dzisiaj zapraszam na błyskawiczne ciasto, które idealnie... ⇖ 757
Ryba po grecku - prosty przepisRyba po grecku - prosty... ⇖ 743
Wprowadzenie do przepisu na Kruche Ciasteczka Kruche... ⇖ 727
Sernik w czekoladowym cieście z brzoskwiniami. Prosty,... ⇖ 665