Brunei - Stir-fry z kokosem (Urap)

Urap to w zasadzie raczej salatka, czesto podawana jako dodatek do glownego dania. My odrobine zmodyfikowalismy i awansowalismy urap do dania glownego.Skladniki (2 porcje):- 100 g makaronu ryzowego- 100 g fasolki (np. szparagowej)- 1 marchewka- 100 g kielkow fasoli mung- 50 g wiorkow kokosowych- odrobina pak choi (mozna uzyc kapusty pekinskiej - okolo 1/4 glowki)- 2 limonki- olej- sol, papry...
Najnowsze przepisy
Rydze smażone z cebulą i czosnkiem Rydze smażone z... ⇖ 12
Jeśli szukasz czegoś ciekawszego niż nudne kanapki, to... ⇖ 10
Sekret tego ciasta to zdecydowanie czas i temperatura... ⇖ 12
Przepis na pomidorowy ryż zapiekany z tofu. To propozycja... ⇖ 11
Przepisy z bloga
Peixinhos da horta, czyli rybki z ogrodu to popularna... ⇖ 459
Idealnie wiosenna zupa chrzanowa z austriackiej Styrii -... ⇖ 537
W trakcie naszej zimowej wizyty w Walencji (pomarańczowej... ⇖ 540
Od czasu zjedzenia weneckiego makaronu z fasolą, przepisy... ⇖ 754
Kuchnia portugalska należy do tych raczej niedocenianych.... ⇖ 682
Lentejas con verduras, czyli soczewica z warzywami nie... ⇖ 542
Leberwurst to niemiecki pasztet z wątróbki z dodatkiem... ⇖ 535
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 757
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 292
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 243
Przepyszny domowy napój jak Pysio. Jest to rewelacyjne... ⇖ 179
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 172