Brunei - Stir-fry z kokosem (Urap)

Urap to w zasadzie raczej salatka, czesto podawana jako dodatek do glownego dania. My odrobine zmodyfikowalismy i awansowalismy urap do dania glownego.Skladniki (2 porcje):- 100 g makaronu ryzowego- 100 g fasolki (np. szparagowej)- 1 marchewka- 100 g kielkow fasoli mung- 50 g wiorkow kokosowych- odrobina pak choi (mozna uzyc kapusty pekinskiej - okolo 1/4 glowki)- 2 limonki- olej- sol, papry...
Najnowsze przepisy
Moje ulubione szybkie ciasto czekoladowe w nowej wersji z... ⇖ 16
Zeszłoroczny post z ziemniaczanymi sałatkami na letnie... ⇖ 18
Racuchy z Jabłkami na Kefirze – Pyszne, Szybkie i Bez... ⇖ 16
Przepisy z bloga
Peixinhos da horta, czyli rybki z ogrodu to popularna... ⇖ 446
Idealnie wiosenna zupa chrzanowa z austriackiej Styrii -... ⇖ 517
W trakcie naszej zimowej wizyty w Walencji (pomarańczowej... ⇖ 524
Od czasu zjedzenia weneckiego makaronu z fasolą, przepisy... ⇖ 731
Kuchnia portugalska należy do tych raczej niedocenianych.... ⇖ 657
Lentejas con verduras, czyli soczewica z warzywami nie... ⇖ 528
Leberwurst to niemiecki pasztet z wątróbki z dodatkiem... ⇖ 516
Przepisy na czasie
Cześć Kochani, dziś zapraszam Was na kolejny przepis z... ⇖ 1889
Zdrowsza, bo bez cukru wersja soku z aronii na zimę. W tym... ⇖ 296
Ciasto Pijak to jeden z tych wypieków, które zawsze się... ⇖ 262
Sos pomidorowy, który robię co roku. Jest rewelacyjny do... ⇖ 257
Szukasz sprawdzonego przepisu na tort na urodziny, który... ⇖ 221
Domowe kopytka to jedno z tych dań, które nigdy się nie... ⇖ 205
Rolada biszkoptowa z jabłkami jest banalnie prosta w... ⇖ 187