Bruschetta z pastą rybną
Źródło: http://przepisnikiki.blogspot.com/2015/01/bruschetta-z-pasta-rybna.html
Skladniki:1 bagietka pokrojona na skos w kromkiwedzona makrela2 lyzki twarogowego serka (np.wiejski)sol, pieprz z mlynkaoliwaSposob przygotowania:Kromki bagietki uloz na blasze, skrop odrobina oliwy z oliwek i wstaw do piekarnika nagrzanego do 200 st. Wyjmij grzanki, gdy beda mialy zlocisty kolor.Z ryby usun osci i zmiksuj.Wymieszaj z serkiem twarogowym, dopraw sola i pie...
Najnowsze przepisy
Makowiec japoński to takie ciasto, które niby wydaje się... ⇖ 18
Takiego piernika jeszcze nie piekłam. Bardzo lekki i... ⇖ 17
Zdrowa pasta sardynkowa bez majonezu Dziś bardzo ... ⇖ 21
Wołowina po marokansku z Fasolką i Ziemniakami -Marqa... ⇖ 16
Carpaccio to danie, które uchodzi za kwintesencję... ⇖ 25
Stary, sprawdzony przepis na kokosanki w polewie! Kokosanki... ⇖ 37
Przepisy z bloga
Pyszna i szybka salatka z tortellini Skladniki na ok 4-6... ⇖ 882
Skladniki250 gram masla3 szklanki maki pszennej5 lyzek... ⇖ 1341
Skladniki:5 jablek1 szklanka cukru2 szklanki maki1 cukier... ⇖ 1106
Skladniki na mniejsza blaszke2 duze paczki herbatnikow... ⇖ 599
Spod2 op. herbatnikow (moga bycczekoladowe) i wylozyc nimi... ⇖ 641
Skladniki:4 szkl. maki1 margaryna1 szkl. cukru1 sloik... ⇖ 754
Skladniki:na duza brytfanne4 duze paczki czekoladowych... ⇖ 653
Skladniki:1/2 kg mielonego miesa1 namoczona w wodzie bulka... ⇖ 757
Przepisy na czasie
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 422
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 366
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 321
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 311
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 270
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 205
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 184
Idealne danie na ciepło na imprezy, lub na obiad. Przepis... ⇖ 161
Przepyszna ryba po grecku w ekspresowej wersji dla... ⇖ 146
Ciasto Niespodzianka Markizy to elegancki, warstwowy deser,... ⇖ 131









































