Mamy 193691 przepisów na 603 blogach.

Wyświetlono: 54 razy

Bułki rustykalne J. Hamelmana

Bułki rustykalne J. Hamelmana

Podobno recepturę na te bułki opracował profesor Raymond Calvel, światowej sławy ekspert w dziedzinie francuskiego pieczywa. Po wstępnej fermentacji ciasto nie jest formowane, dlatego przypomina ciasto na ciabatę.Sposób przygotowania ciasta powoduje, że bułki długo (kilka dni) zachowują...

Zobacz przepis...


Zobacz również...

Sernik waniliowy z...

Sernik waniliowy z...

Pyszny, mokry, rozpływający się w... ⇖ 4

Ciasto tortowe z kremem...

Ciasto tortowe z kremem...

Puszysty lekki jak chmurka biszkopt nasączony... ⇖ 17

Śnieżny puch z...

Śnieżny puch z...

Śnieżny puch z niespodzianką to bardzo smaczne... ⇖ 17

Kokosowe krakersy z...

Kokosowe krakersy z...

Kokosowe krakersy z kaszy jaglanej to pomysł na... ⇖ 12

Greckie pomidorowe...

Greckie pomidorowe...

Greckie pomidorowe placki... ⇖ 13

Schab nadziewany grzybami

Schab nadziewany grzybami

Schab nadziewany grzybami pyszny soczysty idealny... ⇖ 26

łosoś w pomarańczach...

łosoś w pomarańczach...

Nawet najsmaczniejsza ryba się znudzi podawana... ⇖ 13

łosoś w pomarańczach...

łosoś w pomarańczach...

Nawet najsmacznijsza ryba się znudzi podawana... ⇖ 14

Ciasto balowe

Ciasto balowe

Ciasto balowe to pyszny i prosty deser bez... ⇖ 41

Ciasto Pianka

Ciasto Pianka

Ciasto spontaniczne? OK! W lodówce miałam serki... ⇖ 41

Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.

Zapoznaj się również z nasza Polityka Prywatnosci

  
ROZUMIEM