Charred mackerel linguine with rocket and almond, aged Parmesan and lemon
Źródło: https://rafalcookamateur.wordpress.com/2019/08/20/charred-mackerel-linguine-with-rocket-and-almond-aged-parmesan-and-lemon-u-r/
Zapraszam Zweglona makrela, linguine z rukola i migdalami, parmezan i cytryna. Robert Thompson Byl w 2007 roku najmlodszym brytyjskim szefem kuchni, ktoremu przyznano gwiazdke Michelin. Osiagnal to w Winteringham Fields, Lincolnshire, zanim ponownie zdobyl gwiazdke w restauracji Hambrough w Ventnor na wyspie Wight. Thompson opuscil Hambrough w 2013 r. aw 2014 r. rozpoczal prace w... Czytaj dalej
Najnowsze przepisy
Budyń proteinowy z polewą z mlecznej czekolady od Prozis... ⇖ 16
Witam Kochani! Polecam pyszny schab pieczony, jeśli tylko... ⇖ 23
Duszona pierś z indyka na kanapki Dziś zdrowa domowa... ⇖ 37
Soczysta karkówka z piekarnika – sprawdzony przepis na... ⇖ 18
To ciasto sezamowe wygląda jak makowiec, a w środku kryje... ⇖ 17
Makowiec, sernik i piernik, te trzy klasyki zawsze piekę... ⇖ 26
Sałatka jarzynowa z burakami to bardzo smaczna odmiana... ⇖ 18
Druga nieco inna propozycja fit makowca, którego robi się... ⇖ 20
Przepisy z bloga
Zapraszam Sernik na zimno z wloskiej ricotty. Deser, ktoz... ⇖ 1102
Zapraszam Kanapka z grzybami, orzeszkami piniowymi,... ⇖ 977
Zapraszam Gulasz z kiszonej kapusty. Przeszukujac internet,... ⇖ 961
Zapraszam Massimo Bottura na dwulecie bloga. Co wspolnego... ⇖ 1134
Zapraszam Zapiekany baklazana w sosie pomidorowym z... ⇖ 940
Zapraszam Wedzony czosnek sloniowy. Czym jest? Mogloby sie... ⇖ 916
Przepisy na czasie
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 1864
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1259
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 747
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 700
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 617
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 610
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 575
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 496
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 489
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 476









































