Najnowsze przepisy
Sajgonki pieczone w Air Fryer bez tłuszczu. Spring Rolls z... ⇖ 7
Witam Kochani! Zdarza się, że nie ma czasu a i wybór w... ⇖ 14
Zawsze udany, puszysty sernik z kakaowym wierzchem i spodem... ⇖ 136
Chipsy z imbiru kurczak emulsja szpinakowa czyli Low Carb
Zapraszam Imbir jest przyprawa znana w wielu krajach swiata. Uzywa sie jej glownie w kuchniach azjatyckich. Ma specyficzny, silny aromat z odswiezajaca, nieco slodkawa nuta, w smaku jest palacy i lekko gorzki. Ów ostry smak i zapach zawdziecza duzej ilosci olejkow eterycznych: gingerolu, zingeronu, i cytralu.* Zapraszam na kurczaka z imbirem i szpinakiem.
Przepisy z bloga
Zapraszam Sernik na zimno z wloskiej ricotty. Deser, ktoz... ⇖ 787
Zapraszam Kanapka z grzybami, orzeszkami piniowymi,... ⇖ 680
Zapraszam Gulasz z kiszonej kapusty. Przeszukujac internet,... ⇖ 613
Zapraszam Massimo Bottura na dwulecie bloga. Co wspolnego... ⇖ 780