Chipsy z imbiru kurczak emulsja szpinakowa czyli Low Carb

Zapraszam Imbir jest przyprawa znana w wielu krajach swiata. Uzywa sie jej glownie w kuchniach azjatyckich. Ma specyficzny, silny aromat z odswiezajaca, nieco slodkawa nuta, w smaku jest palacy i lekko gorzki. Ów ostry smak i zapach zawdziecza duzej ilosci olejkow eterycznych: gingerolu, zingeronu, i cytralu.* Zapraszam na kurczaka z imbirem i szpinakiem.
Najnowsze przepisy
Ricotty pierwszy raz spróbowałem podczas wakacji we... ⇖ 9
Pasta serowo-jajeczna z rybą to pyszna, domowa pasta... ⇖ 9
Oh, let me tell you about my absolute favorite dish for... ⇖ 11
Ah, cranberry desserts during Thanksgiving! There’s just... ⇖ 12
Oh, let me tell you, cranberry cocktails are the absolute... ⇖ 12
Thanksgiving wouldn’t be the same without a vibrant,... ⇖ 12
Ah, Thanksgiving! It’s that magical time of year when... ⇖ 13
Oh, let me tell you about this delightful corn side dish... ⇖ 13
Oh, let me tell you about my absolute favorite Thanksgiving... ⇖ 11
Oh, the joy of baking cookies during Thanksgiving!... ⇖ 17
Thanksgiving is one of my favorite times of the year, and... ⇖ 12
Przepisy z bloga
Zapraszam Sernik na zimno z wloskiej ricotty. Deser, ktoz... ⇖ 1052
Zapraszam Kanapka z grzybami, orzeszkami piniowymi,... ⇖ 958
Zapraszam Gulasz z kiszonej kapusty. Przeszukujac internet,... ⇖ 900
Zapraszam Massimo Bottura na dwulecie bloga. Co wspolnego... ⇖ 1077
Zapraszam Zapiekany baklazana w sosie pomidorowym z... ⇖ 883
Zapraszam Wedzony czosnek sloniowy. Czym jest? Mogloby sie... ⇖ 893
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 834
Przysmak Sułtana to jedno z tych ciast, które wygląda... ⇖ 379
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 358
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 342
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 273