Chipsy z imbiru kurczak emulsja szpinakowa czyli Low Carb

Zapraszam Imbir jest przyprawa znana w wielu krajach swiata. Uzywa sie jej glownie w kuchniach azjatyckich. Ma specyficzny, silny aromat z odswiezajaca, nieco slodkawa nuta, w smaku jest palacy i lekko gorzki. Ów ostry smak i zapach zawdziecza duzej ilosci olejkow eterycznych: gingerolu, zingeronu, i cytralu.* Zapraszam na kurczaka z imbirem i szpinakiem.
Najnowsze przepisy
Moja babcia miała zwyczaj codziennie zjadać jedno jabłko... ⇖ 10
Oh, let me tell you about the magic of sweet potato... ⇖ 13
Let me tell you, caprese stuffed chicken breast is one of... ⇖ 12
Let me tell you, my love for this tex mex sweet potato hash... ⇖ 11
Bardzo proste ciasto z owocami. Wystarczy wrzucić do miski... ⇖ 14
Ah, the holiday season! There’s nothing quite like... ⇖ 17
Oh, let me tell you about the pure joy of making churros at... ⇖ 19
Przepisy z bloga
Zapraszam Sernik na zimno z wloskiej ricotty. Deser, ktoz... ⇖ 1033
Zapraszam Kanapka z grzybami, orzeszkami piniowymi,... ⇖ 944
Zapraszam Gulasz z kiszonej kapusty. Przeszukujac internet,... ⇖ 884
Zapraszam Massimo Bottura na dwulecie bloga. Co wspolnego... ⇖ 1060
Zapraszam Zapiekany baklazana w sosie pomidorowym z... ⇖ 861
Zapraszam Wedzony czosnek sloniowy. Czym jest? Mogloby sie... ⇖ 874
Przepisy na czasie
Cześć Kochani, dziś zapraszam Was na kolejny przepis z... ⇖ 2060
Zdrowsza, bo bez cukru wersja soku z aronii na zimę. W tym... ⇖ 338
Ciasto Pijak to jeden z tych wypieków, które zawsze się... ⇖ 306
Sos pomidorowy, który robię co roku. Jest rewelacyjny do... ⇖ 295
Szukasz sprawdzonego przepisu na tort na urodziny, który... ⇖ 265
Domowe kopytka to jedno z tych dań, które nigdy się nie... ⇖ 256
Rolada biszkoptowa z jabłkami jest banalnie prosta w... ⇖ 213