Ciasto z rabarbarem i budyniową pianką
Źródło: http://przepisnikiki.blogspot.com/2015/06/ciasto-z-rabarbarem-i-budyniowa-pianka.html
CIASTO :2,5-3 szklanki maki pszennej 250 g zimnej margaryny2 plaskie lyzeczki proszku do pieczenia5 zoltek1/2 szkl. cukru pudru1 lyzka duza smalcu2 lyzki kwasnej smietanyNa stolnice przesiewamy make z proszkiem do pieczenia i cukrem pudrem, robimy z niej kopczyk, a na srodku dolek do ktorego wrzucamy zoltka. Mieszamy delikatnie czubkiem noza, nastepnie dodajemy pokrojona na mniejsze kaw...
Najnowsze przepisy
Boczek pieczony rolowany to jeden z tych klasycznych... ⇖ 13
Już od kilku lat staram się przygotowywać na Święta... ⇖ 22
Jesiotr to ryba, która nie potrzebuje wielu dodatków.... ⇖ 27
Leśna, gotowana bez pośpiechu - zupa grzybowa to jeden z... ⇖ 26
Pyszne, kokosowe ciasto przekładane słonymi krakersami.... ⇖ 32
Aromatyczna, klarowna i pełna głębokiego smaku suszonych... ⇖ 27
Przepisy z bloga
Pyszna i szybka salatka z tortellini Skladniki na ok 4-6... ⇖ 907
Skladniki250 gram masla3 szklanki maki pszennej5 lyzek... ⇖ 1375
Skladniki:5 jablek1 szklanka cukru2 szklanki maki1 cukier... ⇖ 1137
Skladniki na mniejsza blaszke2 duze paczki herbatnikow... ⇖ 626
Spod2 op. herbatnikow (moga bycczekoladowe) i wylozyc nimi... ⇖ 662
Skladniki:4 szkl. maki1 margaryna1 szkl. cukru1 sloik... ⇖ 792
Skladniki:na duza brytfanne4 duze paczki czekoladowych... ⇖ 685
Skladniki:1/2 kg mielonego miesa1 namoczona w wodzie bulka... ⇖ 766
Przepisy na czasie
Prosty przepis na klasyczny drożdżowy makowiec. Przepis... ⇖ 3135
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 2178
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1517
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 862
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 769
Duszona pierś z indyka na kanapki Dziś zdrowa domowa... ⇖ 726
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 712
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 701
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 666









































