Najnowsze przepisy
Ciasto drożdżowe z owocami to proste i klasyczne ciasto,... ⇖ 4
SAŁATKA Z PIECZONYMI ZIEMNIAKAMI I MIODEMDzień dobry.... ⇖ 13
Omlet na śniadanie to idealne rozpoczęcie dnia. Można je... ⇖ 20
Przepis na pyszne i pięknie się prezentujące ciasto z... ⇖ 9
Pyszna sałatka z ananasem, fasolką czerwoną, papryką,... ⇖ 34
Sajgonki pieczone w Air Fryer bez tłuszczu. Spring Rolls z... ⇖ 22
Witam Kochani! Zdarza się, że nie ma czasu a i wybór w... ⇖ 25
Czekoladowa tarta z limonkowymi lodami
Zapraszam Pascal Aussignac Pochodzi z Tuluzy w poludniowo-zachodniej Francji, gdzie foie gras, kaczka, dobre wina i Armagnac sa na porzadku dziennym. Trenowal z francuskimi mistrzami kuchni, w tym Gerardem Vie, Alainem Dutournier i Guyem Savoyem. Jego zamilowanie do jedzenia, innowacji i obsesyjna dbalosc o najdrobniejsze szczegoly zachwycaja milosnikow jedzenia i krytykow w Londynie od 1998... Cz...
Przepisy z bloga
Zapraszam Sernik na zimno z wloskiej ricotty. Deser, ktoz... ⇖ 787
Zapraszam Kanapka z grzybami, orzeszkami piniowymi,... ⇖ 680
Zapraszam Gulasz z kiszonej kapusty. Przeszukujac internet,... ⇖ 614
Zapraszam Massimo Bottura na dwulecie bloga. Co wspolnego... ⇖ 780