Mamy 199801 przepisów na 612 blogach.

Wyświetlono: 145 razy

Daktyle faszerowane ricottą i pistacjami

Daktyle faszerowane ricottą i pistacjami

Dzisiaj bedzie bezpanstwowo, bo faszerowane daktyle sa popularne w wielu miejscach, od Algierii po kraje Bliskiego Wschodu.Skladniki(na okolo 20 daktyli):- 20 daktyli- pol opakowania ricotty (okolo 125 g)- lyzka miodu lub syropu klonowego- szczypta kardamonu- odrobina suszonych platkow rozy...

Zobacz przepis...


Zobacz również...

Quiche z kwiatami...

Quiche z kwiatami...

Sezon zbioru kwiatów bzu czarnego jeszcze trwa.... ⇖ 2

Trzy rodzaje opakowań,...

Trzy rodzaje opakowań,...

Wszyscy lubimy dobrze zjeść – a potrawy z... ⇖ 8

Ciasto waniliowe z...

Ciasto waniliowe z...

Ciasto waniliowe z rabarbarem i kruszonką jest... ⇖ 12

Tarta z truskawkami

Tarta z truskawkami

Świetny przepis na tartę... ⇖ 14

Sernik z musem...

Sernik z musem...

Propozycja ciasta na szybko i na letnie... ⇖ 8

LODY OWOCOWE, BEZMLECZNE

LODY OWOCOWE, BEZMLECZNE

Potrzeba matką wynalazku ???? Dla dzieci... ⇖ 13

Jajka w sosie...

Jajka w sosie...

Jajka w sosie szczawiowym – kuchnia... ⇖ 9

Indyk w sosie...

Indyk w sosie...

Bardzo lubimy potrawy kuchni chińskiej, bo są... ⇖ 15

Lemoniada arbuzowa

Lemoniada arbuzowa

Lemoniada arbuzowa jest idealnym napojem na... ⇖ 11

Słonecznikowiec z...

Słonecznikowiec z...

Słonecznikowiec z kajmakiem i bitą śmietaną,... ⇖ 16

Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.

Zapoznaj się również z nasza Polityka Prywatnosci

  
ROZUMIEM