Mamy 168734 przepisów na 557 blogach.

Wyświetlono: 6 razy

Daktyle faszerowane ricottą i pistacjami

Daktyle faszerowane ricottą i pistacjami

Dzisiaj bedzie bezpanstwowo, bo faszerowane daktyle sa popularne w wielu miejscach, od Algierii po kraje Bliskiego Wschodu.Skladniki(na okolo 20 daktyli):- 20 daktyli- pol opakowania ricotty (okolo 125 g)- lyzka miodu lub syropu klonowego- szczypta kardamonu- odrobina suszonych platkow rozy (opcjona...

Zobacz przepis...


Zobacz również...

Marynata do karkówki na grilla

Marynata do karkówki na grilla

Sezon grillowy w pelni, a jak grill to oczywiscie nie moze zabraknac k... ⇖ 538

Zdrowa i promienna skora....

Zdrowa i promienna skora....

Ktora z nas nie chce miec promiennej, gladkiej i pieknej skory. Bardzi... ⇖ 0

Uwierz w Mikolaja Magdale...

Uwierz w Mikolaja Magdale...

Jaka powinna byc idealna ksiazka swiateczna? Zdecydowanie ciepla, koja... ⇖ 5

Śledzie na trzy sposoby ...

Śledzie na trzy sposoby ...

Proste trzy przepisy na sledzie,zbliza sie czas kiedy szukamy jakiegos... ⇖ 10

Tort czekoladowy

Tort czekoladowy

Tort przygotowalam na bazie przepisu Lucyny Ćwierczakiewiczowej, ktor... ⇖ 5

Francuskie kieszonki z ku...

Francuskie kieszonki z ku...

W lodowce zalegaly mi 2 opakowania ciastafrancuskiego i piers z kurcza... ⇖ 14

Kruchy filet z kurczaka d...

Kruchy filet z kurczaka d...

Na dzisiejszy obiad proponuje pyszny filet z kurczaka duszony z warzyw... ⇖ 4

Salatka z dynia

Salatka z dynia

Kasza nie tylko na drugie danie do kotleta - mozna z nia zrobic takze ... ⇖ 8

Kisz loratynski

Kisz loratynski

13.11.2019   Magda Skladniki (na tarte o srednicy okolo 31cm): opako... ⇖ 7

Gulasz z karkowki z cebul...

Gulasz z karkowki z cebul...

Coz tu duzo pisac, uwielbiam takie dania, ktore choc nasycily, chcialo... ⇖ 8

Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.

Zapoznaj się również z nasza Polityka Prywatnosci

  
ROZUMIEM