Najnowsze przepisy
Najlepsze ciasto, które babcia piecze każdego lata. Teraz... ⇖ 107
Ciekawy sposób na jajka sadzone Jajka sadzone w wianuszku.... ⇖ 23
Ciasteczka zrobione, bo miałam masło na końcówce daty,... ⇖ 18
Uwielbiam agrest, a w tym roku obrodził bardzo, więc... ⇖ 23
Przygotowanie dobrego ciasta drożdżowego wbrew pozorom... ⇖ 41
Inspiracją do tej sałatki były dwie rzeczy - pierwsza to... ⇖ 27
Dyniowe placuszki. Jesienne przepisy!

Komu placuszki? Wczoraj piekłam dynie więc ja mam pure już gotowe. Lecz to takie proste! Wrzuć dynię do piekarnika i to by było na tyle. Takie pure możesz pasteryzować lub mrozić. W takim razie jeśli masz już pure bierzemy się za placuszki! Czas przygotowania: 15 minut Porcja: 8 sztuk Składniki: Dodatki: 1. Masło rozpuszczam. Wszystkie... Czytaj dalej
Przepisy z bloga
Komu placuszki? Wczoraj piekłam dynie więc ja mam pure... ⇖ 180
Kluski, gnocchi, kopytka, leniwe, kartacze itp po prostu... ⇖ 215
Letnia propozycja kurczaka w brzoskwiniach czy nektarynkach... ⇖ 198
Ten obiad wynikł z zawartości lodówki. Bardzo smakują... ⇖ 954
Uwielbiam połączenie twarogu ze szpinakiem lub pokrzywą.... ⇖ 226
Dziś śniadaniowa części serii, pełny talerz! Dokładny... ⇖ 224
Lato gości nas jak zwykle rumianymi pomidorami. Dzisiaj... ⇖ 202
W końcu jest czwartek więc giovedì gnocchi! A nie jednak... ⇖ 157
Przepisy na czasie
Poniżej stary, wypraktykowany w naszej rodzinie od lat... ⇖ 1476
Wprowadzenie do Pasztecików z mięsem i sosem czosnkowym... ⇖ 777
Te ogórki wychodzą niezwykle łagodne w smaku i naprawdę... ⇖ 752
Bób w zupełnie innej odsłonie, ze świeżymi warzywami... ⇖ 508
Gorące kanapki z blachy przygotowuje się bardzo szybko i... ⇖ 417