Naleśniki z cukini faszerowane i proteinowe borówki. Pełny talerz!
Źródło: https://madamefranciskitchen.com/2024/08/19/nalesniki-z-cukini-faszerowane-i-proteinowe-borowki-pelny-talerz/
Dziś śniadaniowa części serii, pełny talerz! Dokładny obraz mojego śniadania na redukcji. Jeżeli chodzi o moje posiłki w tym momencie już rzadko zaczynam dzień słodkim posiłkiem. Kawy także już nie piję na pusty żołądek, ale po śniadaniu już bez problemu wypijam espresso. Za to zaczynam dzień wodą z nasionami chia. Koktajle i przeróżne deserki możesz... Czytaj dalej
Najnowsze przepisy
Szynka gotowana w herbacie to wyjątkowy domowy sposób na... ⇖ 8
Karp smażony w głębokim tłuszczu, polany masełkiem,... ⇖ 27
Budyń proteinowy z polewą z mlecznej czekolady od Prozis... ⇖ 20
Witam Kochani! Polecam pyszny schab pieczony, jeśli tylko... ⇖ 30
Duszona pierś z indyka na kanapki Dziś zdrowa domowa... ⇖ 45
Przepisy z bloga
Komu placuszki? Wczoraj piekłam dynie więc ja mam pure... ⇖ 286
Kluski, gnocchi, kopytka, leniwe, kartacze itp po prostu... ⇖ 322
Letnia propozycja kurczaka w brzoskwiniach czy nektarynkach... ⇖ 282
Ten obiad wynikł z zawartości lodówki. Bardzo smakują... ⇖ 1062
Uwielbiam połączenie twarogu ze szpinakiem lub pokrzywą.... ⇖ 303
W końcu jest czwartek więc giovedì gnocchi! A nie jednak... ⇖ 226
Dziś śniadaniowa części serii, pełny talerz! Dokładny... ⇖ 296
Lato gości nas jak zwykle rumianymi pomidorami. Dzisiaj... ⇖ 306
Przepisy na czasie
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 1895
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1293
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 761
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 709
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 621
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 618
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 585
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 499
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 494
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 483









































