Zapiekane ciasto filo ze szpinakiem i twarogiem. Ekspresowe dania!

Uwielbiam połączenie twarogu ze szpinakiem lub pokrzywą. Aby wydobyć smak obowiązkowo świeżo młotkowany pieprz i gałką muszkatołowa. Cienkie ciasto filo, wilgotny farsz chodź nie przesączone masłem smakuje równie znakomicie. Jeżeli możecie i chcecie możecie śmiało smarować płaty ciasta masłem jak w krajach jego pochodzenia. Czas przygotowania: 30 minut Porcja: 2 Całość ma: 620 kcal/53.5 g... Czytaj dalej
Najnowsze przepisy
Szukasz pomysłu na szybką, sycącą i wyjątkowo smaczną... ⇖ 22
Cześć Kochani zapraszam na przepis z serii PRZETWORYTym... ⇖ 30
Witam Kochani! Polecam przepyszne placki najlepsze ze... ⇖ 20
Przepisy z bloga
Komu placuszki? Wczoraj piekłam dynie więc ja mam pure... ⇖ 214
Kluski, gnocchi, kopytka, leniwe, kartacze itp po prostu... ⇖ 233
Letnia propozycja kurczaka w brzoskwiniach czy nektarynkach... ⇖ 226
Ten obiad wynikł z zawartości lodówki. Bardzo smakują... ⇖ 979
Uwielbiam połączenie twarogu ze szpinakiem lub pokrzywą.... ⇖ 255
Dziś śniadaniowa części serii, pełny talerz! Dokładny... ⇖ 245
Lato gości nas jak zwykle rumianymi pomidorami. Dzisiaj... ⇖ 226
W końcu jest czwartek więc giovedì gnocchi! A nie jednak... ⇖ 177
Przepisy na czasie
Cześć Kochani, dziś zapraszam Was na kolejny przepis z... ⇖ 1604
Zdrowsza, bo bez cukru wersja soku z aronii na zimę. W tym... ⇖ 269
Sos pomidorowy, który robię co roku. Jest rewelacyjny do... ⇖ 216
Ciasto Pijak to jeden z tych wypieków, które zawsze się... ⇖ 207
Rolada biszkoptowa z jabłkami jest banalnie prosta w... ⇖ 166
Domowe kopytka to jedno z tych dań, które nigdy się nie... ⇖ 160
Szukasz sprawdzonego przepisu na tort na urodziny, który... ⇖ 156
Ciasto Orzechowa Krówka to pyszne ciasto z kajmakiem i... ⇖ 130