Dżem z Chorizo

Zapraszam Gwiazdka Michelin. Spokojnie nie dostalem jej…. Jeszcze. Przez jednych bardzo pozadana przez innych uwazana za snobistyczny wytwor. Jakby na to nie patrzec, Gwiazdka Michelin w swiecie kulinarnym znaczy bardzo duzo. Dzis przepis Marcusa Wareinga, szefa kuchni w restauracji „Marcus” polozonej na terenie Berkeley w Knightsbridge, jest to jedna z najbardziej uznanych londy...
Najnowsze przepisy
Ricotty pierwszy raz spróbowałem podczas wakacji we... ⇖ 13
Pasta serowo-jajeczna z rybą to pyszna, domowa pasta... ⇖ 12
Oh, let me tell you about my absolute favorite dish for... ⇖ 17
Ah, cranberry desserts during Thanksgiving! There’s just... ⇖ 13
Oh, let me tell you, cranberry cocktails are the absolute... ⇖ 13
Thanksgiving wouldn’t be the same without a vibrant,... ⇖ 13
Ah, Thanksgiving! It’s that magical time of year when... ⇖ 14
Oh, let me tell you about this delightful corn side dish... ⇖ 14
Przepisy z bloga
Zapraszam Sernik na zimno z wloskiej ricotty. Deser, ktoz... ⇖ 1052
Zapraszam Kanapka z grzybami, orzeszkami piniowymi,... ⇖ 958
Zapraszam Gulasz z kiszonej kapusty. Przeszukujac internet,... ⇖ 900
Zapraszam Massimo Bottura na dwulecie bloga. Co wspolnego... ⇖ 1077
Zapraszam Zapiekany baklazana w sosie pomidorowym z... ⇖ 883
Zapraszam Wedzony czosnek sloniowy. Czym jest? Mogloby sie... ⇖ 893
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 835
Przysmak Sułtana to jedno z tych ciast, które wygląda... ⇖ 380
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 359
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 343
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 274