Gruzja - Szparagi z pastą z orzechów włoskich i kolendry
Źródło: https://roslinozerniurlopowicze.blogspot.com/2021/06/gruzja-szparagi-z-pasta-z-orzechow.html
Pasta z orzechów włoskich i kolendry to podstawa gruzińskiej kuchni. Ma wiele zastosowań, ale najczęściej znajdziemy ją w roladkach bakłażanowych lub wymieszaną z pomidorami i ogórkiem. ZainspirowaniGotuj z Gruzinem,gruzińską pastę z orzechów włoskich i kolendry połączyliśmy z naszymi ukochanymi szparagami. Tym samym gruzińska sałatka ze szparagami na stałe...
Najnowsze przepisy
Ostatnio dorwałam w sklepie 450 gramowe opakowanie sera na... ⇖ 6
Śledzie w occie – klasyk kuchni polskiej i świetna baza... ⇖ 10
Kasza gryczana to produkt, który może budzić mieszane... ⇖ 19
Jeśli lubisz szybkie dania z patelni, to to penne będzie... ⇖ 22
Kebab w Rulonie (Rolka Kebaba) – Najlepsza Technika Ta... ⇖ 28
Przepisy z bloga
Peixinhos da horta, czyli rybki z ogrodu to popularna... ⇖ 477
Idealnie wiosenna zupa chrzanowa z austriackiej Styrii -... ⇖ 565
W trakcie naszej zimowej wizyty w Walencji (pomarańczowej... ⇖ 550
Od czasu zjedzenia weneckiego makaronu z fasolą, przepisy... ⇖ 779
Kuchnia portugalska należy do tych raczej niedocenianych.... ⇖ 720
Lentejas con verduras, czyli soczewica z warzywami nie... ⇖ 550
Leberwurst to niemiecki pasztet z wątróbki z dodatkiem... ⇖ 555
Przepisy na czasie
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 755
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 621
Dziś mam dla Was przepis na pyszną, tradycyjną surówkę... ⇖ 343
Szybkie i smaczne ciasto, znakomite na każdą okazję. Tym... ⇖ 293
Likier idealny dla wielbicieli i smakoszy kawy. Jest bardzo... ⇖ 282









































