Najnowsze przepisy
Bułki z pieczarkami – smak dawnych lat, którego już... ⇖ 28
Wprowadzenie do Soczyste Nadziewane Piersi Kurczaka z... ⇖ 56
Wprowadzenie do przepisu na Zarte paski kurczaka w sosie... ⇖ 71
Wprowadzenie do Tradycyjnego francuskiego gulaszu wołowego... ⇖ 33
Hiszpania - Boczniaki smażone z czosnkiem i natką pietruszki (Setas salteadas con ajo y perejil)
Pierwszy z serii hiszpańskich przepisów, czyli boczniaki smażone na oliwie z czosnkiem i natką pietruszki (Setas salteadas con ajo y perejil). Przepis bardzo prosty, ale, zdecydowanie warty uwagi.Składniki (2 porcje):- 3 łyżki oliwy- 2 ząbki czosnku- 300 g boczniaków- duży pęczek natki pietruszki- sól, pieprzPrzygotowanie:1) Na patelni rozgrzewamy oliwę i następnie...
Przepisy z bloga
Peixinhos da horta, czyli rybki z ogrodu to popularna... ⇖ 341
Idealnie wiosenna zupa chrzanowa z austriackiej Styrii -... ⇖ 372
W trakcie naszej zimowej wizyty w Walencji (pomarańczowej... ⇖ 398
Od czasu zjedzenia weneckiego makaronu z fasolą, przepisy... ⇖ 553
Kuchnia portugalska należy do tych raczej niedocenianych.... ⇖ 503
Lentejas con verduras, czyli soczewica z warzywami nie... ⇖ 420
Leberwurst to niemiecki pasztet z wątróbki z dodatkiem... ⇖ 403
Przepisy na czasie
Śledzie z tego przepisu są przepyszne, słodko - kwaśne,... ⇖ 3965
Prosty i szybki przepis na pyszne ciasteczka twarogowe... ⇖ 3502
Mięciutki środek i pysznie chrupiąca skórka ... cóż... ⇖ 2257
Warstwowa sałatka z pieczarkami marynowanymi to pyszna i... ⇖ 1456
Ciasto na wafelkowym spodzie to doskonałe rozwiązanie... ⇖ 944
Dzisiaj zapraszam na błyskawiczne ciasto, które idealnie... ⇖ 827
Wprowadzenie do przepisu na Kruche Ciasteczka Kruche... ⇖ 808