Najnowsze przepisy
Cześć wszystkim miłośnikom pysznego jedzenia! Dziś mam... ⇖ 17
Taki filecik spokojnie poleci się na lekką kolację. A,... ⇖ 8
Sałatka z rukolą i złocistym kurczakiemPożywna i łatwa... ⇖ 20
Kotlety mielone z szynki wieprzowejDoskonałe kotlety... ⇖ 9
Usmażone kotlety ze zmielonego schabu wieprzowego podane z... ⇖ 37
Pasta Bagna Cauda: Włoska Tradycja Prosto z Serca Piemontu... ⇖ 29
Kiszone rzodkiewki
Rzodkiewki to rośliny krótkiego dnia, więc dobrze rosną wiosną i jesienią. To ostatni zatem dzwonek, by nastawiać je do kiszenia wiosną. Po czterech dniach od nastawienia według opisanego niżej sposobu otrzymujemy nadal chrupkie rzodkiewki o złagodzonym ich ostrym smaku. Niestety w ciągu tego czasu rzodkiewki tracą swój kolor, a wtedy widać ich wszystkie niedoskonałości na...
Przepisy z bloga
Wiele lat temu przeczytałam książkę o kobiecie, która... ⇖ 10
Po pierwszym upieczeniu pieczywa na twarogu nie byłam... ⇖ 53
Nie lubię marnować warzyw, a nie przepadam za głąbem... ⇖ 78