KONFITURA / MARMOLADA Z POLSKICH WINOGRON (wersja bez cukru i z cukrem)
Źródło: http://kameleonkulinarny.pl/2019/09/08/konfitura-marmolada-z-polskich-winogron-wersja-bez-cukru-i-z-cukrem/
KONFITURA / MARMOLADA Z POLSKICH WINOGRON (wersja bez cukru i z cukrem). Czasem sie zastanawiam czy takie przetwory nazwac konfitura, marmolada czy moze powidlami? Wg. sposobu przygotowania byloby to powidla (wielokrotne przesmazenie), wg konsystencji – marmolada taka jaka mozna kupic w sklepie w sloiczku, pojemniczku czy juz coraz rzadz...
Najnowsze przepisy
Śmietanowiec z dżemem wiśniowym, lekkie, kremowe ciasto,... ⇖ 7
Sałatka jarzynowa z warzyw z rosołu – klasyk polskiej... ⇖ 11
Szybka sałatka makaronowa z filetem z kurczaka, kolorowymi... ⇖ 16
Karkówka to mięso, które potrafi rozwinąć swój smak... ⇖ 15
Proste ciasto, ale było tak dobre w smaku, że piekłam je... ⇖ 12
Przepisy z bloga
KOMBUCHA W SŁOJU Z KRANIKIEM czyli FERMENTACJA CIĄGŁA... ⇖ 609
KOMBUCHA i grzyb grzybek herbaciany – OBALAMY MITY... ⇖ 523
Przepisy na czasie
W dzieciństwie kotlet mielony był królem niedzielnego... ⇖ 74
Mójsprawdzony przepis na ciasto na pierogi bezglutenowe.W... ⇖ 71
Wczorajszy ryż. Produkt, który budzi skrajne emocje — z... ⇖ 67
Jesień może być piękna nawet w kuchni. Stary przepis... ⇖ 51









































