Najnowsze przepisy
Usmażone kotlety ze zmielonego schabu wieprzowego podane z... ⇖ 8
Pasta Bagna Cauda: Włoska Tradycja Prosto z Serca Piemontu... ⇖ 11
Już dawno miałam je w planach przygotować, ale jakoś... ⇖ 40
Chleb codzienny z czarnuszkąDomowy chleb pszenno-żytni z... ⇖ 36
KONFITURA / MARMOLADA Z POLSKICH WINOGRON (wersja bez cukru i z cukrem)
KONFITURA / MARMOLADA Z POLSKICH WINOGRON (wersja bez cukru i z cukrem). Czasem sie zastanawiam czy takie przetwory nazwac konfitura, marmolada czy moze powidlami? Wg. sposobu przygotowania byloby to powidla (wielokrotne przesmazenie), wg konsystencji – marmolada taka jaka mozna kupic w sklepie w sloiczku, pojemniczku czy juz coraz rzadz...
Przepisy z bloga
KOMBUCHA W SŁOJU Z KRANIKIEM czyli FERMENTACJA CIĄGŁA... ⇖ 275
KOMBUCHA i grzyb grzybek herbaciany – OBALAMY MITY... ⇖ 194
CIASTECZKA PROTEINOWE Z MUSLI i mąki z płaskurki Przepis,... ⇖ 191
CIASTECZKA PROTEINOWE Z MUSLI i mąki z płaskurki Przepis,... ⇖ 243