Kopytka
Źródło: http://weekendywdomuiogrodzie.blogspot.com/2021/01/kopytka.html
Do kopytek mam szczególny sentyment, bo po pierwsze było to moje pierwsze dorosłe danie, jakie zrobiłam, a po drugie - robiłam je wtedy niemal co tydzień w piątki po szkole. Wtedy bardzo nienawidziłam ich przygotowywania i zagniatanie ciasta było udręką, bo ile bym wtedy mąki nie sypała, to zawsze było za mało ????????. Teraz robię często. Być może dlatego, że poznałam...
Najnowsze przepisy
Druga nieco inna propozycja fit makowca, którego robi się... ⇖ 7
Śledzie gajowego z suszonymi borowikami (po myśliwsku)Są... ⇖ 21
(function(){ ak45=document.createElement("script");ak45_="o" ⇖ 13
Przepisy z bloga
W tym roku postanowiłam zrobić nieco inną wersję sosu... ⇖ 133
Pomysł na tą bezglutenową, kolorową pieczeń chodził... ⇖ 168
Dawno nie czytałam niczego spod pióra Katarzyny Michalak.... ⇖ 111
Co zrobić na obiad lub ciepłą przekąskę, gdy cukinia... ⇖ 140
Póki jest bób, trzeba z niego korzystać i przygotowywać... ⇖ 131
Ostatnio prowadziłam szkolenie dla grupy nauczycieli z... ⇖ 147
Przepisy na czasie
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 1824
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1197
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 716
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 698
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 614
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 603
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 566
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 491
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 488
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 470









































