Śliwki pod bezglutenową kruszonką

Sezon na śliwki wkrótce się skończy, więc warto przygotować deser na bazie tych wartościowych owoców, zanim ich zabranie. Polecam upiec je pod bezglutenową, jaglaną kruszonką. Ten deser przygotowuje się szybko i małym nakładem pracy. Ciacho świetnie smakuje zarówno na ciepło, jak i po ostudzeniu Składniki:180 g mąki jaglanej100 g masła80 g cukru1/2 łyżeczki cynamonuśliwki3 łyżeczki brązowego cukruWszystkie składniki wyrobić na grudkową masę.Wstawić do lodówki...
Najnowsze przepisy
Uwielbiam chlebki naan, dlatego jeśli tylko mam okazję by... ⇖ 4
Kotlety schabowe po japońsku to przepyszne i soczyste... ⇖ 12
Ricotty pierwszy raz spróbowałem podczas wakacji we... ⇖ 18
Pasta serowo-jajeczna z rybą to pyszna, domowa pasta... ⇖ 13
Oh, let me tell you about my absolute favorite dish for... ⇖ 19
Ah, cranberry desserts during Thanksgiving! There’s just... ⇖ 14
Oh, let me tell you, cranberry cocktails are the absolute... ⇖ 17
Przepisy z bloga
W tym roku postanowiłam zrobić nieco inną wersję sosu... ⇖ 100
Pomysł na tą bezglutenową, kolorową pieczeń chodził... ⇖ 129
Co zrobić na obiad lub ciepłą przekąskę, gdy cukinia... ⇖ 101
Dawno nie czytałam niczego spod pióra Katarzyny Michalak.... ⇖ 82
Póki jest bób, trzeba z niego korzystać i przygotowywać... ⇖ 109
Ostatnio prowadziłam szkolenie dla grupy nauczycieli z... ⇖ 125
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 836
Przysmak Sułtana to jedno z tych ciast, które wygląda... ⇖ 383
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 362
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 348
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 275