Lobio
Źródło: http://weekendywdomuiogrodzie.blogspot.com/2020/11/lobio.html
Lobio jest aromatyczną, wegańską i bezglutenową potrawą gruzińską. Jej nazwa oznacza po prostu fasolę, dlatego w każdym domu może inaczej smakować i być podawana na inny sposób. Tym razem przygotowałam w postaci gulaszu lub - jak kto woli - dania jednogarnkowego. Lobio najlepiej przygotować dzień wcześniej, by smaki przegryzły się przez noc. Wtedy smakuje zdecydowanie lepiej....
Najnowsze przepisy
To jedna z tych sałatek, które robi się błyskawicznie,... ⇖ 19
Jakie orzechy nadają się na domowe masło orzechowe... ⇖ 16
Jeżeli zastanawiasz się Jak Przechowywać Zakwas z... ⇖ 18
Cześć dzisiaj robimy smaczne i szybkie kieszonki z piersi... ⇖ 20
Pain de Campagne to klasyczny, rustykalny chleb francuski,... ⇖ 26
Seromakowiec to jedno z tych ciast, które robi się bez... ⇖ 275
Przepisy z bloga
W tym roku postanowiłam zrobić nieco inną wersję sosu... ⇖ 124
Pomysł na tą bezglutenową, kolorową pieczeń chodził... ⇖ 158
Dawno nie czytałam niczego spod pióra Katarzyny Michalak.... ⇖ 105
Co zrobić na obiad lub ciepłą przekąskę, gdy cukinia... ⇖ 130
Póki jest bób, trzeba z niego korzystać i przygotowywać... ⇖ 127
Ostatnio prowadziłam szkolenie dla grupy nauczycieli z... ⇖ 142
Przepisy na czasie
Jeśli szukacie przepisu na wyjątkową sałatkę, która... ⇖ 2006
Drożdżówki z serem to klasyka, której się nie da nie... ⇖ 1119
Francuskie ciastka grzebyki z makiem. Szybki i prosty... ⇖ 954
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 871
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 831
Dziś mam dla Was przepis na pyszną, tradycyjną surówkę... ⇖ 520









































