Najnowsze przepisy
Kanapki z cukinii i parmezanu wyjątkowo przypadły mi do... ⇖ 25
Sorbet Mango & Morela (Ninja Creami NC300EU) Sorbet... ⇖ 22
Lody Pralinowe (Ninja Creami NC300EU) Lody Pralinowe to... ⇖ 19
Burger Aleksa – azjatycki twist w polskim stylu Moja... ⇖ 23
Wprowadzenie do przepisu na ciasto z rabarbarem i owocami... ⇖ 30
Wprowadzenie do Czekoladowego ciasta z dynią Czekoladowe... ⇖ 27
Makaron gnocchetti sardi ze świeżym groszkiem i boczkiem.

Świetny format makaronu z prostymi dodatkami. Świeży zielony groszek jest cudowny nawet na surowo prosto ze strączka. Tutaj wraz z chrupiącym boczkiem łączy się w jedność. Czas przygotowania: 70 minut Porcja: 2 Składniki: 1. Zrób fontannę z mąki. Do środka wlej wodę. Wprowadzaj do płynu stopniowo mąke. Następnie wyrabiaj ciasto 10 minut. Odstawiam owinięte folią... Czytaj dalej
Przepisy z bloga
Komu placuszki? Wczoraj piekłam dynie więc ja mam pure... ⇖ 183
Kluski, gnocchi, kopytka, leniwe, kartacze itp po prostu... ⇖ 215
Letnia propozycja kurczaka w brzoskwiniach czy nektarynkach... ⇖ 202
Ten obiad wynikł z zawartości lodówki. Bardzo smakują... ⇖ 955
Uwielbiam połączenie twarogu ze szpinakiem lub pokrzywą.... ⇖ 230
Dziś śniadaniowa części serii, pełny talerz! Dokładny... ⇖ 225
Lato gości nas jak zwykle rumianymi pomidorami. Dzisiaj... ⇖ 203
W końcu jest czwartek więc giovedì gnocchi! A nie jednak... ⇖ 159
Przepisy na czasie
Poniżej stary, wypraktykowany w naszej rodzinie od lat... ⇖ 1802
Te ogórki wychodzą niezwykle łagodne w smaku i naprawdę... ⇖ 909
Wprowadzenie do Pasztecików z mięsem i sosem czosnkowym... ⇖ 849
Bób w zupełnie innej odsłonie, ze świeżymi warzywami... ⇖ 575
Gorące kanapki z blachy przygotowuje się bardzo szybko i... ⇖ 498
Uwielbiam agrest, a w tym roku obrodził bardzo, więc... ⇖ 475