Makaron gnocchetti sardi ze świeżym groszkiem i boczkiem.
Źródło: https://madamefranciskitchen.com/2023/06/19/makaron-gnocchetti-sardi-ze-swiezym-groszkiem-i-boczkiem-2/
Świetny format makaronu z prostymi dodatkami. Świeży zielony groszek jest cudowny nawet na surowo prosto ze strączka. Tutaj wraz z chrupiącym boczkiem łączy się w jedność. Czas przygotowania: 70 minut Porcja: 2 Składniki: 1. Zrób fontannę z mąki. Do środka wlej wodę. Wprowadzaj do płynu stopniowo mąke. Następnie wyrabiaj ciasto 10 minut. Odstawiam owinięte folią... Czytaj dalej
Najnowsze przepisy
Batat z pieca, lekko przypieczony na krawędziach i kremowy... ⇖ 15
Domowy chleb z ziarnami – puszysty, aromatyczny i idealny... ⇖ 10
Serniki z PodkarpaciaPrzeglądając podkarpackie przepisy... ⇖ 17
Ta sałatka warstwowa z tuńczykiem to idealny przepis na... ⇖ 36
Pyszne ciasto które zrobicie w kilka minut, wilgotne i... ⇖ 27
Przepisy z bloga
Komu placuszki? Wczoraj piekłam dynie więc ja mam pure... ⇖ 282
Kluski, gnocchi, kopytka, leniwe, kartacze itp po prostu... ⇖ 320
Letnia propozycja kurczaka w brzoskwiniach czy nektarynkach... ⇖ 280
Ten obiad wynikł z zawartości lodówki. Bardzo smakują... ⇖ 1060
Uwielbiam połączenie twarogu ze szpinakiem lub pokrzywą.... ⇖ 303
W końcu jest czwartek więc giovedì gnocchi! A nie jednak... ⇖ 225
Dziś śniadaniowa części serii, pełny talerz! Dokładny... ⇖ 294
Lato gości nas jak zwykle rumianymi pomidorami. Dzisiaj... ⇖ 305
Przepisy na czasie
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 1802
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1173
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 696
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 653
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 611
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 600
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 562
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 488
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 479
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 462









































