Najnowsze przepisy
Fit TIRAMISU i kulinarne show w domowej kuchni Dziś biorę... ⇖ 4
Zapraszam Was dzisiaj na kulinarne szaleństwo w postaci... ⇖ 13
W planach były jagodzianki ... no ale wyszło jak wyszło.... ⇖ 20
Makaron z wiosennymi dodatkami

Początek czerwca w ogrodzie oznacza wiele półproduktów do wykorzystania w kuchni. Należy do nich botwinka (czerwone buraki trzeba przerywać, by zawiązały potem korzenie spichrzowe słusznej wielkości) i szparagi. Ta pierwsza dodaje daniu ciekawego koloru, ta druga - smaku. Obie są źródłem cennych witamin i minerałów. Do tego boczniaki z własnej uprawy zapewniające smak umami....
Przepisy z bloga
Co zrobić na obiad lub ciepłą przekąskę, gdy cukinia... ⇖ 51
Dawno nie czytałam niczego spod pióra Katarzyny Michalak.... ⇖ 26
Póki jest bób, trzeba z niego korzystać i przygotowywać... ⇖ 46
Ostatnio prowadziłam szkolenie dla grupy nauczycieli z... ⇖ 64
Pomysł na te gofry chodził mi po głowie od dawna. Ich... ⇖ 96
Zdrowia, radości, czasu na odpoczynek i zadumę, spokoju i... ⇖ 239
Na tegoroczną Wielkanoc upiekłam pasztet w przyjemnym... ⇖ 212
Od ostatniego przepisu z 18 stycznia tylko 2 weekendy... ⇖ 89
Przepisy na czasie
Poniżej stary, wypraktykowany w naszej rodzinie od lat... ⇖ 1743
Te ogórki wychodzą niezwykle łagodne w smaku i naprawdę... ⇖ 879
Wprowadzenie do Pasztecików z mięsem i sosem czosnkowym... ⇖ 838
Bób w zupełnie innej odsłonie, ze świeżymi warzywami... ⇖ 564
Gorące kanapki z blachy przygotowuje się bardzo szybko i... ⇖ 478
Uwielbiam agrest, a w tym roku obrodził bardzo, więc... ⇖ 456