Najnowsze przepisy
Ciasto ze śliwkami i budyniem to wypiek, obok którego nie... ⇖ 16
Pyszna, lekko pikantna zupa, w stylu tajskim. Szybka do... ⇖ 20
Przepyszne roladki z karkówki pieczone w piekarniku,... ⇖ 23
Zawsze mam problem z wymyślaniem nazw ciast Staram się... ⇖ 21
Pyszny bigos z cukinii z dodatkiem kiełbasy i pomidorów.... ⇖ 26
Mozzarella w kwiatach cukinii

Dzieki wlasnemu warzywnikowi mam dostep do swiezych kwiatow cukinii. Zauwazylam, ze mozna je juz kupic na bazarach i w niektorych wiekszych sklepach. To swietny produkt do faszerowania, we Wloszech w codziennym uzytku, dla Polakow wciaz zaskakujacy. Kwiaty najlepiej jest zrywac o poranku, bo sa wtedy otwarte. Łatwo je wtedy faszerowac i widac, czy nie ma w nich zadnych owadow. Przy zrywaniu nalez...
Przepisy z bloga
Pomysł na tą bezglutenową, kolorową pieczeń chodził... ⇖ 58
Co zrobić na obiad lub ciepłą przekąskę, gdy cukinia... ⇖ 56
Dawno nie czytałam niczego spod pióra Katarzyny Michalak.... ⇖ 33
Póki jest bób, trzeba z niego korzystać i przygotowywać... ⇖ 51
Ostatnio prowadziłam szkolenie dla grupy nauczycieli z... ⇖ 71
Pomysł na te gofry chodził mi po głowie od dawna. Ich... ⇖ 100
Zdrowia, radości, czasu na odpoczynek i zadumę, spokoju i... ⇖ 245
Na tegoroczną Wielkanoc upiekłam pasztet w przyjemnym... ⇖ 225
Przepisy na czasie
Poniżej stary, wypraktykowany w naszej rodzinie od lat... ⇖ 1841
Te ogórki wychodzą niezwykle łagodne w smaku i naprawdę... ⇖ 934
Wprowadzenie do Pasztecików z mięsem i sosem czosnkowym... ⇖ 872
Bób w zupełnie innej odsłonie, ze świeżymi warzywami... ⇖ 585
Gorące kanapki z blachy przygotowuje się bardzo szybko i... ⇖ 519