Najnowsze przepisy
Zawsze udany, puszysty sernik z kakaowym wierzchem i spodem... ⇖ 4
Serdecznie witam i zapraszam tym razem na przepyszne ciasto... ⇖ 21
Energetyczne kulki mocy Dzień dobry! Dzisiaj chciałam... ⇖ 30
Pikniki to synonim doskonałego spędzania czasu na łonie... ⇖ 14
Mozzarella w kwiatach cukinii
Dzieki wlasnemu warzywnikowi mam dostep do swiezych kwiatow cukinii. Zauwazylam, ze mozna je juz kupic na bazarach i w niektorych wiekszych sklepach. To swietny produkt do faszerowania, we Wloszech w codziennym uzytku, dla Polakow wciaz zaskakujacy. Kwiaty najlepiej jest zrywac o poranku, bo sa wtedy otwarte. Łatwo je wtedy faszerowac i widac, czy nie ma w nich zadnych owadow. Przy zrywaniu nalez...
Przepisy z bloga
Wiele lat temu przeczytałam książkę o kobiecie, która... ⇖ 13
Po pierwszym upieczeniu pieczywa na twarogu nie byłam... ⇖ 60
Nie lubię marnować warzyw, a nie przepadam za głąbem... ⇖ 81