Naan
Źródło: https://rafalcookamateur.wordpress.com/2019/07/11/naan-u-r/
Zapraszam Naan. Plaski chleb z maki pszennej, jogurtu naturalnego i drozdzy. Jest niezastapiony w kuchni Indyjskiej, szczegolnie w kuchni kaszmirskiej, jako dodatek do roznego rodzaju curry, sosow i dipow. Podawany z dodatkiem, sezamu, czosnku, cebuli, warzyw, mies, serow i bakalii. Zapraszam na moja wersje Naan, bez drozdzy.
Najnowsze przepisy
Pyszna ryba z moimi ukochanymi boczniakami - tym razem w... ⇖ 5
Grudzień ma w sobie niepowtarzalną magię, która narasta... ⇖ 5
Zupa z boczniaków z ziemniakami to bardzo prosty przepis!... ⇖ 7
Ostatnio przygotowałam rogaliki z orzechowym nadzieniem... ⇖ 12
Bardzo aromatyczny kurczak, który znakomicie sprawdzi się... ⇖ 21
Kluski serowe z odrobiną gotowanych ziemniaków możemy... ⇖ 42
Pomysł na deser z jabłkami Prosty, ponadczasowy deser... ⇖ 12
Przepisy z bloga
Zapraszam Sernik na zimno z wloskiej ricotty. Deser, ktoz... ⇖ 1060
Zapraszam Kanapka z grzybami, orzeszkami piniowymi,... ⇖ 963
Zapraszam Gulasz z kiszonej kapusty. Przeszukujac internet,... ⇖ 906
Zapraszam Massimo Bottura na dwulecie bloga. Co wspolnego... ⇖ 1088
Zapraszam Zapiekany baklazana w sosie pomidorowym z... ⇖ 887
Zapraszam Wedzony czosnek sloniowy. Czym jest? Mogloby sie... ⇖ 900
Przepisy na czasie
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 113
Mójsprawdzony przepis na ciasto na pierogi bezglutenowe.W... ⇖ 87
W dzieciństwie kotlet mielony był królem niedzielnego... ⇖ 81
Wczorajszy ryż. Produkt, który budzi skrajne emocje — z... ⇖ 75
Jesień może być piękna nawet w kuchni. Stary przepis... ⇖ 62









































