Najnowsze przepisy
Barszcz czerwony z fasolą i boczkiem Temperatury za oknem... ⇖ 4
Na blogu był już przepis na ciasteczka z samego masła... ⇖ 4
Idealne ciasto na jesienne dni. Marchewka, banan, jabłko,... ⇖ 34
Wprowadzenie do przepisu na Kurczak w kremowym sosie... ⇖ 41
Norwegia - Zupa rabarbarowa (Rabarbrasuppe)
Przedstawiamy kolejny potarcie Tatin sposób na wykorzystanie rabarbaru - norweską rabarbrasuppe. Idealna w ciepłe wiosenne dni, serwowana na zimno z gałką lodów, jak i w te chłodniejsze, kiedy możemy podać ją na ciepło (również z lodami).Składniki (4 porcje):- 650 ml wody- 400 g rabarbaru- 4-5 łyżek cukru- 1/4 łyżeczki cynamonu- 1 łyżeczka cukru waniliowego-...
Przepisy z bloga
Peixinhos da horta, czyli rybki z ogrodu to popularna... ⇖ 337
Idealnie wiosenna zupa chrzanowa z austriackiej Styrii -... ⇖ 369
W trakcie naszej zimowej wizyty w Walencji (pomarańczowej... ⇖ 393
Od czasu zjedzenia weneckiego makaronu z fasolą, przepisy... ⇖ 550
Kuchnia portugalska należy do tych raczej niedocenianych.... ⇖ 501
Lentejas con verduras, czyli soczewica z warzywami nie... ⇖ 419
Leberwurst to niemiecki pasztet z wątróbki z dodatkiem... ⇖ 402
Przepisy na czasie
Prosty i szybki przepis na pyszne ciasteczka twarogowe... ⇖ 3448
Śledzie z tego przepisu są przepyszne, słodko - kwaśne,... ⇖ 3317
Mięciutki środek i pysznie chrupiąca skórka ... cóż... ⇖ 2195
Dzisiaj zapraszam na błyskawiczne ciasto, które idealnie... ⇖ 757
Ryba po grecku - prosty przepisRyba po grecku - prosty... ⇖ 742
Wprowadzenie do przepisu na Kruche Ciasteczka Kruche... ⇖ 726
Sernik w czekoladowym cieście z brzoskwiniami. Prosty,... ⇖ 664